Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θεέ μου βοήθησέ μας» λέει ο Μπενίνι για την πιθανή επιστροφή Μπερλουσκόνι

«Θεέ μου βοήθησέ μας» λέει ο Μπενίνι για την πιθανή επιστροφή Μπερλουσκόνι

Με τη φράση «επιστρέφει, Θεέ μου βοήθησέ μας» σχολίασε ο Ιταλός ηθοποιός Ρομπέρτο Μπενίνι την πιθανότητα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να είναι υποψήφιος στις διαφαινόμενες πρόωρες εκλογές στην Ιταλία, λέγοντας πως αυτό είναι χειρότερο νέο από την πρόβλεψη των Μάγια για το τέλος του κόσμου. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό μας έλειπε. Είναι όπως στις ταινίες τρόμου: όταν όλα μοιάζουν ήρεμα εμφανίζεται καρχαρίας, η μούμια, ο Γκοτζίλα» είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Με τη φράση «επιστρέφει, Θεέ μου βοήθησέ μας» σχολίασε ο Ιταλός ηθοποιός Ρομπέρτο Μπενίνι την πιθανότητα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να είναι υποψήφιος στις διαφαινόμενες πρόωρες εκλογές στην Ιταλία, λέγοντας πως αυτό είναι χειρότερο νέο από την πρόβλεψη των Μάγια για το τέλος του κόσμου.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό μας έλειπε. Είναι όπως στις ταινίες τρόμου: όταν όλα μοιάζουν ήρεμα εμφανίζεται καρχαρίας, η μούμια, ο Γκοτζίλα» είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

«Δεν έχει τίποτε να χάσει, τα έχει κάνει όλα -όργια, δικηγόρους, ανήλικες. Κοιτάει να περάσει καλά» ειρωνεύτηκε ο Μπενίνι, με το γνωστό πληθωρικό τρόπο του.

Ο Μπενίνι κάλεσε, επίσης, αστειευόμενος, τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι να συμμετάσχει στην εκπομπή και ναανακοινώσει έστω και ψέματα πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, μόνο και μόνο για να κλείσει το δρόμο στον Μπερλουσκόνι.

«Μάριο κάνε μου τη χάρη» φώναξε ο Μπενίνι.

Ο Μάριο Μόντι εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή του.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τρεις φορές πρωθυπουργός, έχει δηλώσει πως είναι έτοιμος να αποσυρθεί αν ο ο Μάριο Μόντι είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, πιθανόν τον Φεβρουάριο.

Ο Μπενίνι αναφέρθηκε με αρκετή δόση ειρωνείας και στην φιλοδοξία που έχει εκφράσει ο Μπερλουσκόνι να γίνει μια ημέρα πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, λέγοντας πως ο μόνος τρόπος για να δει (ο Μπερλουσκόνι) τις φωτογραφίες του σε δημόσια κτίρια είναι «μέσα σε αστυνομικά τμήματα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024