Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον
Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν έκανε η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον, η οποία βρέθηκε στην τελετή της απονομής του βραβείου της αθλητικής προσωπικότητας της χρονιάς στον ποδηλάτη Μπράντλεϊ Ουίκινς. Η δούκισσα του Κέμπριτζ που φορούσε ένα μακρύ πράσινο φόρεμα, ήταν αυτή που παρέδωσε το τρόπαιο στον 32χρονο χρυσό ολυμπιονίκη και νικητή του Γύρου της Γαλλίας. Η εμφάνιση-έκπληξη της Κέιτ έγινε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, τις οποίες, σύμφωνα με φήμες, θα περάσει στο πατρικό της σπίτι με τους γονείς της και όχι με την βασιλική οικογένεια.
Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν έκανε η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον, η οποία βρέθηκε στην τελετή της απονομής του βραβείου της αθλητικής προσωπικότητας της χρονιάς στον ποδηλάτη Μπράντλεϊ Ουίκινς.
Η δούκισσα του Κέμπριτζ που φορούσε ένα μακρύ πράσινο φόρεμα, ήταν αυτή που παρέδωσε το τρόπαιο στον 32χρονο χρυσό ολυμπιονίκη και νικητή του Γύρου της Γαλλίας.
Η εμφάνιση-έκπληξη της Κέιτ έγινε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, τις οποίες, σύμφωνα με φήμες, θα περάσει στο πατρικό της σπίτι με τους γονείς της και όχι με την βασιλική οικογένεια.
Η Κέιτ Μίντλεντον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 6 Δεκεμβρίου, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις καθώς υπέφερε από πρωινές ζαλάδες.
Στην τελετή που έγινε στο Excel συνεδριακό κέντρο του Λονδίνου, παραβρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Σπύρος Μελετζής: «Φωτογράφε, η πίστις σου σέσωκέ σε»
- Τσιτσιπάς – Μοτσιζούκι 3-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη
- Λαφαζάνης στην εξεταστική: Ποινικές ευθύνες για Μητσοτάκη, Βορίδη, Αυγενάκη – Καρφιά και σε Αποστόλου-Αραχωβίτη
- Η αναζωογόνηση της Χαλκίδας: Ξεκίνησε η ανάπλαση του πάρκου Ελευθερίας
- Φρεντέρικσεν: «Τα χειρότερα ενδέχεται να είναι ακόμα μπροστά μας», λέει για την Γροιλανδία η πρωθυπουργός


