Με άνοδο 1,05% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Σε θετικό έδαφος κινήθηκε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τραπεζικές μετοχές.
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τραπεζικές μετοχές.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 1,05% στις 818,71 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 40,2 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 1,78% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 2,03%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε υψηλότερα κατά 4,16%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 77 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 55 σε αρνητικό, ενώ 28 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν μεικτές τάσεις, όπως άλλωστε και στη Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 σημείωνε άνοδο 0,18%, στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχυόταν κατά 0,13% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,12%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,40% και στην Ιταλία 0,62%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ήταν υψηλότερα κατά 0,22%, ο Standard & Poor’s 500 υποχωρούσε κατά 0,08% και ο Nasdaq σημείωνε απώλειες 0,82%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Επιζώσα του Έπσταϊν προς Μελάνια Τραμπ: «Ίσως ήρθε η ώρα να καταθέσετε κι εσύ και ο σύζυγός σου»
- Νέα Αριστερά: Η πτώση του Όρμπαν δεν αρκεί – Δεν συνιστά προοδευτική στροφή η νίκη Μάγιαρ
- Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει προσωρινά μέτρα για την αύξηση των τιμών ενέργειας στις 22 Απριλίου
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Φιντάν: Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις, ούτε οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν
- Το παράπονο του Ρόμπερτσον: «Η Λίβερπουλ δεν μου έκανε πρόταση ανανέωσης»

