
Σε ερημική περιοχή των Χανίων εντοπίστηκε η προτομή του Κώστα Ηλιάκη
Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η προτομή του Κώστα Ηλιάκη, του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια συμπλοκής με τουρκικά μαχητικά, το 2006. Οι δράστες, θορυβημένοι όπως φαίνεται από τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση, προτίμησαν να την «ξεφορτωθούν».
Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ερημική περιοχή των Χανίων η προτομή του Κώστα Ηλιάκη, του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια συμπλοκής με τουρκικά μαχητικά, το 2006.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Καλύβες Αποκορώνου. Έχει υποστεί μικρές φθορές.
Οι δράστες φαίνεται να αφήσαν την προτομή, θορυβημένοι από το κύμα αγανάκτησης και από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, σε συνδυασμό με τους ελέγχους της αστυνομίας σε όλες τις μάντρες ανακύκλωσης σιδηρικών.
Την προτομή είδε κάτοικος των Καλυβών, που ενημέρωσε τις αρχές. Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και παρέλαβαν την προτομή, ενώ ερεύνησαν και τον χώρο για τη συλλογή στοιχείων.
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής, που ήταν τοποθετημένη στη θέση «μπαλκόνι» της πόλης, είχαν γίνει σε ειδική τελετή, στις 20 Μαΐου 2007.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανήμερα του Πάσχα από τα παλιά: Ο χορός του Ανδρέα, το μελάτο αυγό του Σαρτζετάκη και το τσούγκρισμα Παπαρήγα – Καραμανλή
- Μια στροφή πριν το τέλος: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Είναι τα αιολικά και ηλιακά πάρκα απειλή για τις μέλισσες; Τι λέει το υπουργείο Περιβάλλοντος
- Καιρός: Με σκόνη και λασποψιχάλες η επιστροφή των εκδρομέων – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ξηρασία, καταιγίδες, άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας – Οι προβλέψεις για «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- Κυριακή του Πάσχα με σούβλες και μαζικό ψήσιμο του οβελία σε κάθε γειτονιά και πόλη


