Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Διαδικτύου στη Δαμασκό
Αποκαταστάθηκε το Σάββατο η λειτουργία του Διαδικτύου στη Δαμασκό, ύστερα από διακοπή δυο ημερών, την οποία, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, είναι πολύ πιθανό να προκάλεσαν οι συριακές αρχές.
Αποκαταστάθηκε το Σάββατο η λειτουργία του Διαδικτύου στη Δαμασκό, ύστερα από διακοπή δυο ημερών, την οποία, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, είναι πολύ πιθανό να προκάλεσαν οι συριακές αρχές.
Η κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για διακοπή της λειτουργίας του Internet και των τηλεφωνικών συνδέσεων για να δημιουργήσει προβλήματα στις επικοινωνίες των ανταρτών στη διάρκεια των συγκρούσεων με τους αντάρτες.
Οι αρχές απέδωσαν την τελευταία διακοπή σε «τρομοκρατική» επίθεση ή τεχνική βλάβη.
Το παγκόσμιο δίκτυο χάκερ των Anonymous απείλησε την Παρασκευή να μπλοκάρει την πρόσβαση σε ιστότοπους που σχετίζονται με τη συριακή κυβέρνηση σε ολόκληρο τον κόσμο, απαντώντας στη διακοπή του Διαδικτύου που σημειώθηκε στη Συρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι
