Πυρ σε καφέ του Παρισιού άνοιξαν άγνωστοι αφήνοντας ένα θαμώνα νεκρό
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά την Παρασκευή όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ στο εξωτερικό και το εσωτερικό ενός καφέ-μπαρ στο προάστιο Ορλί-Βιλ του Παρισιού. Οι δράστες διέφυγαν και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους σε άλλη συνοικία όπου και το έκαψαν. Η γαλλική αστυνομία ερευνά την επίθεση αυτή με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν προς το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά την Παρασκευή όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε ένα καφέ-μπαρ στο προάστιο Ορλί-Βιλ του Παρισιού.
Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό France Info και το AFP, δύο άνδρες έφτασαν το μεσημέρι με ένα αυτοκίνητο έξω από το καφέ-μπαρ.
Το ραδιόφωνο ανέφερε ότι ο ένας βγήκε από το όχημα και άρχισε να πυροβολεί, αρχικά τους πελάτες που κάθονταν έξω από το καφέ-μπαρ και στη συνέχεια όσους βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα.
Από την πλευρά του το AFP σημειώνει ότι και οι δύο άνδρες άνοιξαν πυρ.
Οι δράστες διέφυγαν και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους σε άλλη συνοικία όπου και το έκαψαν.
Η γαλλική αστυνομία ερευνά την επίθεση αυτή με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν προς το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Πανελλαδικός και Παγκύπριος Διαγωνισμός Σχολικών Εφημερίδων και Δημοσιογραφίας
- Τα πιο γλυκά «κεράσια» όλων των εποχών
- Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στη Νίκαια της Γαλλίας
- Λευκάδα: Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης των εκρηκτικών που βρέθηκαν στο θαλάσσιο – Βίντεο ντοκουμέντο
- «Έι, έι, έι!»: Τα πήρε ο Μακρόν κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Ναϊρόμπι – Επέπληξε το κοινό
- Γεωλόγοι ενεργοποίησαν ρήγμα και προκάλεσαν εσκεμμένα χιλιάδες σεισμούς



