Προς τις 850 μονάδες ανέρχεται το Χρηματιστήριο
Υψηλά κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, με τον γενικό δείκτη να σκαρφαλώνει προς τις 850 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις τραπεζικές μετοχές.
Υψηλά κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις τραπεζικές μετοχές.
Στις 14:25 ο γενικός δείκτης ενισχυόταν κατά 2,13% στις 847,95 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 45,4 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 2,87% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχυόταν κατά 2,80%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών ήταν υψηλότερα κατά 6,95%.
Ανοδικά κινούνταν 88 μετοχές, 44 πτωτικά και 23 παρέμεναν σταθερές.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν επίσης ανοδικές τάσεις.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 σημείωνε άνοδο 0,57%, στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχυόταν κατά 0,26% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,78%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 0,97% και στην Ιταλία 0,70%.
Νωρίτερα, στις ασιατικές αγορές, με άνοδο ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές στο Χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 1,56% στις 9.366,80 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι επαφές του σμηνάρχου με τον Κινέζο σύνδεσμο, ερευνώνται δύο απόστρατοι
- «Έφυγε» από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών της Μακάμπι – Οι ανακοινώσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (pics)
- Από την παράνομη πολυτέλεια στο κελί – Η καθημερινότητα της Γκισλέιν Μάξγουελ στη φυλακή σε βίντεο των αρχείων του Έπσταϊν
- Πρόσκληση Τραμπ σε Μητσοτάκη για το «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα, τον Φεβρουάριο
- Nαυάγιο στη Χίο: Η συζήτηση που δεν συμφέρει
- Όταν το ποδόσφαιρο βγαίνει από την αυλή

