Κέρδη αποκόμισαν την Πέμπτη οι αγορές στην Ευρώπη
Περιορισμένα ήταν για άλλη μια ημέρα την Πέμπτη τα κέρδη των ευρωπαϊκών αγορών εν αναμονή οριστικών ή πάντως σημαντικών αποφάσεων για την κρίση χρέους. Κλειστό λόγω της Ημέρας των Ευχαριστιών έμεινε το Χρηματιστήριο στη Νέα Υόρκη.
Περιορισμένα ήταν για άλλη μια ημέρα την Πέμπτη τα κέρδη των ευρωπαϊκών αγορών εν αναμονή οριστικών ή πάντως σημαντικών αποφάσεων για την κρίση χρέους.
Στο Λονδίνο ο FTSE διαμορφώθηκε στις 5.791,03 μονάδες με άνοδο 0,68%. Ανοδικά κινήθηκε στη Φρανκφούρτη και ο DAX που έκλεισε στις 7.244,99 μονάδες ενισχυμένος κατά 0,84%.
Αυξημένος 0,60% στις 3.498,22 μονάδες έκλεισε στο Παρίσι ο CAC ενώ ανοδικά έκλεισε και ο SMI στη Ζυρίχη (+0,53%).
Κλειστό λόγω της Ημέρας των Ευχαριστιών έμεινε το Χρηματιστήριο στη Νέα Υόρκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αθηναϊκός – Ολυμπιακός 36-47: Εύκολη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- Ιράν: Χτυπήθηκε αθλητικό κέντρο – Αναφορές για 15 νεκρούς
- Η ειρήνη ήταν σε απόσταση αναπνοής, και τότε οι ΗΠΑ και το Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν
- «Μπορώ να το τραβήξω» – Ο Τραμπ δηλώνει ότι εξετάζει πολλαπλές επιλογές για την τελική φάση στο Ιράν
- Κηφισιά-Λεβαδειακός 1-0: Νίκη-ανάσα μετά από εννέα αγωνιστικές!
- Λιντς Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Εκ νέου στο -2 από την κορυφή οι «Πολίτες»

