Η ΕΚΤ εγκρίνει το σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών
Την ικανοποίηση της για το σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, χαρακτηρίζοντας το «επαρκές» ανακοίνωσε η ΕΚΤ την Τετάρτη, όπως μεταδίδει το Reuters. «Η ΕΚΤ θεωρεί ότι το προτεινόμενο πλαίσιο περιλαμβάνει κατάλληλα κίνητρα για την ενθάρρυνση των ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων να εξέλθουν από την κρατική στήριξη το συντομότερο δυνατό» προστίθεται.
Την ικανοποίηση της για το σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, χαρακτηρίζοντας το «επαρκές» ανακοίνωσε η ΕΚΤ την Τετάρτη, όπως μεταδίδει το Reuters.
«Η ΕΚΤ καλωσορίζει το προσχέδιο νόμου» σημειώνεται σε ανακοίνωση της κεντρικής τράπεζας.
«Η ΕΚΤ θεωρεί ότι το προτεινόμενο πλαίσιο περιλαμβάνει κατάλληλα κίνητρα για την ενθάρρυνση των ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων να εξέλθουν από την κρατική στήριξη το συντομότερο δυνατό» προστίθεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιδανικό ξεκίνημα με γκολ για τον Ολυμπιακό – Άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι με Κοστίνια (1-0, vid)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)
- Κρίσιμη μαρτυρία για τη Λόρα από το Βερολίνο – Δόθηκε παράταση στο Amber Alert
- Επίθεση Δούκα και Γερουλάνου σε Ανδρουλάκη με πρόφαση τη «βελόνα» του ΠΑΣΟΚ, που φροντίζουν με τη στάση τους να μην κουνηθεί
- Καιρός: Ακραίας επικινδυνότητας η κακοκαιρία την Τετάρτη – Οι 7 κόκκινες περιοχές – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία