Γενικό μπλακ άουτ στους Δήμους τη Δευτέρα σχεδιάζει η ΠΟΕ – ΟΤΑ
Κορυφώνονται τη Δευτέρα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς λήγει η προθεσμία για την αποστολή στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης των καταλόγων με τα ονόματα όσων τίθενται σε διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΟΕ - ΟΤΑ σχεδιάζει γενικό μπλακ άουτ και καταλήψεις σε διάφορες υπηρεσίες των δήμων.
Κορυφώνονται τη Δευτέρα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς λήγει η προθεσμία για την αποστολή στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης των καταλόγων με τα ονόματα όσων τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΟΕ – ΟΤΑ σχεδιάζει γενικό μπλακ άουτ και καταλήψεις σε διάφορες υπηρεσίες των δήμων, καθώς και στους ΧΥΤΑ.
Κατά τις πληροφορίες, η απόφαση για κλείσιμο ΚΕΠ και παιδικών σταθμών θα ληφθεί στους κατά τόπους συλλόγους.
Εν τω μεταξύ, απόφαση για μη αποστολή των καταλόγων με τα στοιχεία υπαλλήλων έχουν λάβει σχεδόν όλοι οι δήμοι της χώρας.
Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι στο δήμο πρόκειται να συγκεντρωθούν στις 12:00 τη Δευτέρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, όπου θα διακαστούν στο Αυτόφωρο οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ και την επίθεση κατά του Γερμανού πρόξενου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα ήττα για τους Μπακς χωρίς τον Αντετοκούνμπο
- Κιμ Γιονγκ Ουν: «Η Βόρεια Κορέα δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το καθεστώς της πυρηνικής δύναμης»
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Σήμερα η απολογία του γκαλερίστα – «Πουλούσε έργο του Φασιανού που ήταν καταφανώς πλαστό»
- Ο Κάρλικ Τζόουνς αποτελεί προτεραιότητα για την Παρτιζάν
- Υποκλοπές: μια υπόθεση που γράφει παντού κυβέρνηση και Γρηγόρης Δημητριάδης με δικαστική βούλα
- Η σκανδαλώδης υπόθεση που μπορεί να κρύβεται πίσω από τη συνεργασία της Zara με τον John Galliano
