Γενικό μπλακ άουτ στους Δήμους τη Δευτέρα σχεδιάζει η ΠΟΕ – ΟΤΑ
Κορυφώνονται τη Δευτέρα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς λήγει η προθεσμία για την αποστολή στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης των καταλόγων με τα ονόματα όσων τίθενται σε διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΟΕ - ΟΤΑ σχεδιάζει γενικό μπλακ άουτ και καταλήψεις σε διάφορες υπηρεσίες των δήμων.
Κορυφώνονται τη Δευτέρα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς λήγει η προθεσμία για την αποστολή στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης των καταλόγων με τα ονόματα όσων τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΟΕ – ΟΤΑ σχεδιάζει γενικό μπλακ άουτ και καταλήψεις σε διάφορες υπηρεσίες των δήμων, καθώς και στους ΧΥΤΑ.
Κατά τις πληροφορίες, η απόφαση για κλείσιμο ΚΕΠ και παιδικών σταθμών θα ληφθεί στους κατά τόπους συλλόγους.
Εν τω μεταξύ, απόφαση για μη αποστολή των καταλόγων με τα στοιχεία υπαλλήλων έχουν λάβει σχεδόν όλοι οι δήμοι της χώρας.
Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι στο δήμο πρόκειται να συγκεντρωθούν στις 12:00 τη Δευτέρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, όπου θα διακαστούν στο Αυτόφωρο οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ και την επίθεση κατά του Γερμανού πρόξενου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμπότζη: Τουλάχιστον 6 άμαχοι νεκροί σε εχθροπραξίες στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
- Ονδούρα: Ξανάρχισε η καταμέτρηση των ψήφων εν μέσω καταγγελιών για απάτη
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς το Μεξικό εάν δεν φτάσει «αμέσως» περισσότερο νερό στο Τέξας
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες, τσουνάμι και ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.