Ο J. M. Latvala οδήγησε για πρώτη φορά το VW Polo R WRC
Την πρώτη του επαφή είχε στη Γερμανία ο J. M. Latvala με το VW Polo R WRC με το οποίο θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.
Αν και στην αρχή φαινόταν ότι η Ford είχε κάποια απροθυμία να αφήσει τον J. M. Latvala να οδηγήσει το νέο του αυτοκίνητο πριν από το τέλος του έτους, η λογική επικράτησε και ο Φινλανδός είχε την πρώτη του επαφή με το Polo R WRC σε ασφάλτινες διαδρομές στη Γερμανία.
Βλέπετε το συμβόλαιο του Jari-Matti Latvala, με τη Ford λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου του 2012 και το Ράλλυ του Μόντε Κάρλο είναι προγραμματισμένο στις 20 Ιανουαρίου του 2013.
Υπό αυτές τις συνθήκες ο 27χρονος δεν θα προλάβαινε να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα του αυτοκινήτου και να προετοιμαστεί για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς
Όμως η απόφαση της Ford να εγκαταλείψει το WRC και η λογική βοήθησαν ώστε ο Φινλανδός να κάνει μερικά χιλιόμετρα με το το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Wokswurg στη Γερμανία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
Ο Sebastien Ogier ήταν εκεί και λειτούργησε ως οικοδεσπότης του πρώην αντιπάλου του στη Ford και νυν συνεργάτη του στην Volkswagen Motorsport.
auto.in.gr
- Λούβρο: Υπό πίεση μετά από μια καταστροφική χρονιά
- Ράσφορντ: «Όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα τι είχε περάσει η μητέρα μου»
- IRIS: Διπλασιάζεται το όριο μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών
- Ο Λαμίν Γιαμάλ έπαιξε ποδόσφαιρο με νεαρούς θαυμαστές του στο Ντουμπάι (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]
- Πληρωμές: Kάρτα ή μετρητά; Tι προτιμούν οι Έλληνες
