Σε ρόλο μοντέλου και πάλι η τέως πρώτη κυρία Κάρλα Μπρούνι
Στην παλιά της δουλειά, αυτή του μοντέλου, επέστρεψε η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του τέως Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Η πανέμορφη Ιταλίδα εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια της Parrot, προωθώντας τα νέα ακουστικά της εταιρείας. Δείτε το βίντεο από τα γυρίσματα.
Στην παλιά της δουλειά, αυτή του μοντέλου, επέστρεψε η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του τέως Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Η πανέμορφη Ιταλίδα εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια της Parrot, προωθώντας τα νέα ακουστικά της εταιρείας.
Η Μπρούνι αποφάσισε να εμφανιστεί η ίδια στο διαφημιστικό, αφού η Parrot συνεργάζεται με το Ίδρυμα Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί.
Το συγκεκριμένο ίδρυμα, πάντως, βρέθηκε στο στόχαστρο της προεκλογικής εκστρατείας στη Γαλλία, κυρίως σε σχέση με την χρηματοδότηση και τη διαχείριση των κεφαλαίων του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]
- Γιουβέντους-Λάτσιο 2-2: Η «Μεγάλη Κυρία» έσωσε την παρτίδα στο 90+6’

