Νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα με σούπερ Μάγιαρακ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-8 του Ερυθρού Αστέρα σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League και παρέμεινε αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ισπανός Μπλάι Μάγιαρακ, που σημείωσε 5 τέρματα, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Νίκος Δεληγιάννης.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-8 του Ερυθρού Αστέρα σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League και παρέμεινε αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ισπανός Μπλάι Μάγιαρακ, που σημείωσε 5 τέρματα, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Νίκος Δεληγιάννης.
Το κολυμβητήριο του Πειραιά ήταν κατάμεστο από οπαδούς και των δύο ομάδων που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα τραγουδώντας κοινά συνθήματα.
Την επόμενη αγωνιστική (28/11) ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Κροατία όπου θα αντιμετωπίσει το φαβορί του ομίλου, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 2-3
Ολυμπιακός (Βλάχος): Μάγιαρακ 5, Φουντούλης 1, Ντόσκας 2, Μάζης 1.
Ερυθρός Αστέρας (Σάβιτς): Ράσοβιτς 2, Πραΐνοβιτς 2, Πιέτλοβιτς 2, Αβράμοβιτς 1, Ράντζεν 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Μπρέντφορντ – Τότεναμ
- Τραμπ: Δεν κοιμάμαι σε συνεδριάσεις – Έχω μελανιές επειδή παίρνω μεγαλύτερη ημερήσια δόση ασπιρίνης
- LIVE: Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι
- Πάτρα: Τρεις νεαροί αρπάζουν τα χρήματα από δύο παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σχεδόν ένας στους τρεις Ιταλούς δεν θα απέρριπτε τον φασισμό
- Από τον Πάπα Φραγκίσκο μέχρι τον Τσάρλι Κερκ και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Θάνατοι με αντίκτυπο το 2025
