Την κόρη του Χουάν Κάρλος αναζητά η ισπανική εφορία για χρέος 500 ευρώ
Mια εταιρεία που είχε συστήσει η κόρη του Χουάν Κάρλος, Ινφάντα Ελένα, με τον σύζυγό της όταν χώρισαν φαίνεται ότι κυνηγά ακόμα την Ισπανίδα γαλαζοαίματη. Το γεγονός ότι η εταιρεία δεν τέθηκε ποτέ υπό εκκαθάριση, το 2008, δημιούργησε μια υποχρέωση προς την Εφορία ύψους 500 ευρώ. Ο εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας, πάντως, διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί άμεσα.
Mια εταιρεία που είχε συστήσει η κόρη του Χουάν Κάρλος, Ινφάντα Ελένα, με τον σύζυγό της όταν χώρισαν, προκειμένου να διαχειριστούν τα οικονομικά τους, φαίνεται ότι κυνηγά ακόμα την Ισπανίδα γαλαζοαίματη.
Η εταιρεία συστήθηκε το 2007, με κεφάλαιο 3.600 ευρώ. Η κόρη του βασιλιά της Ισπανίας ήταν η μοναδική ιδιοκτήτρια.
Το 2008 ανακοινώθηκε χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες ότι η εταιρεία έκλεινε. Δημιουργήθηκε τότε ένα ζήτημα για το κατά πόσο ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει δικαίωμα να συστήνει μια εταιρεία, ωστόσο, ξεκαθαρίστηκε ότι το όλο θέμα ήταν προσωπικό. Είχε άλλωστε προηγηθεί ένα διαζύγιο.
Η εταιρεία λοιπόν έκλεισε και το θέμα έκτοτε ξεχάστηκε.
Φαίνεται όμως ότι το θέμα δεν το ξέχασε ποτέ η Εφορία, η οποία από τη δική της βάση δεδομένων έβλεπε ότι η εταιρεία υπάρχει ακόμα. Με λίγα λόγια, η εκκαθάριση δεν έγινε ποτέ.
Οι έφοροι ακολούθησαν την πεπατημένη: αναζήτησαν τον υπεύθυνο της εταιρείας, έστειλαν ειδοποιήσεις, υπενθυμίσεις των ειδοποιήσεων κλπ.
Ο εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας εξήγησε, μιλώντας στην El Pais: «Δεν είναι ότι δεν ήθελε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, αλλά προφανώς είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το θέμα είχε τακτοποιηθεί από το 2008. Κάναμε όμως λάθος γιατί κανείς τελικά δεν είχε κάνει την εκκαθάριση.»
Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί άμεσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν
- Η πρώτη αντίδραση Φαραντούρη μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Λεσόρ: «Δεν αντέχω πια να με ρωτάνε πότε θα επιστρέψω – Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό»
- Καϊράτ – Μπριζ 1-4: Περίπατος και στο «κυνήγι» της πρόκρισης οι Βέλγοι
- Συναγερμός για την κακοκαιρία: Σε αυξημένη επιφυλακή Δήμοι, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και Ένοπλες Δυνάμεις
- Συρία: Ο Αλ Σάρα έδωσε τέσσερις ημέρες στους Κούρδους να «ενσωματωθούν πρακτικά» στους θεσμούς στη Χασάκα

