Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσείς μέχρι που θα φτάνατε για το Twilight;

Εσείς μέχρι που θα φτάνατε για το Twilight;

Λίγες μέρες πριν το Λυκόφως φτάσει και στις ελληνικές αίθουσες δείτε τί έκανα οι ορκισμένοι fan στην κατασκήνωση που στήθηκε στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα της ταινίας. Φωτό: Splash/IML

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: Splash/IML

Έδωσαν ό,τι χρήματα είχαν μαζέψει, συναντήθηκαν με άλλους φανατικούς που γνώρισαν on line, ταξίδεψαν έναν ωκεανό και έμειναν τέσσερα βράδια σε σκηνή έξω από το Nokia Theatre του Λος Άντζελες για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του τελευταίου Twilight. Μιλάμε για τους 1500 και πλέον φανατικούς που γέμισαν την προσωρινή κατασκήνωση που δημιουργήθηκε μπροστά από το εμπορικό κέντρο Staple Theatre όπου θα γίνει η πρεμιέρα της ταινίας, με τις ευλογίες, την ενθάρρυνση και την συμμετοχή της εταιρείας παραγωγής. Εννοείτε πως οι συγκεντρωμένοι φορούσαν τα αναμενόμενα Twilight μπλουζάκια, είχαν διακοσμήσει τις σκηνές τους με poster της ταινίας, κάποιοι μάλιστα είχαν κουβαλήσει μαζί τους και χαρτονιένα δισδιάστατα ομοιώματα του Robert Pattinson και της Kristen Stewart. Οι κατασκηνωτές δεν πέρασαν βέβαια αυτήν την ταλαιπωρία για το τίποτα. Η εταιρεία φρόντισε να τους ανταμείψει με παράπλευρες προβολές των προηγούμενων ταινιών της τριλογίας, την παρουσίαση του soundtrack της ταινίας και _το σημαντικότερο- την ευκαιρία να δουν σήμερα τους αγαπημένους τους σταρ να φτάνουν στο Nokia Theatre για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα. Οι πρωταγωνιστές επισκέφτηκαν την κατασκήνωση και εχθές.
Η μανία για την ταινία συνοψίζεται σε αυτό που έγραψαν στην σκηνή τους δύο Βρετανοί. «5430 μίλια πτήσης, 90 ώρες κατασκήνωσης. Όλα αυτά γιατί είμαστε δύο Τwi-Hards -έτσι αποκαλούν τους εαυτούς του οι σκληροπηρυνικοί φαν του είδους-Βρετανοί». Μητέρες που άφησαν τα παιδιά τους στους άνδρες τους, πήραν άδεια από την δουλειά τους ή κάποιοι που ταξίδεψαν πολλά μίλια εντελώς μόνοι μόνο για να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε αυτήν την ιδιότυπη κατασκήνωση. Ούτε η βροχή της Πέμπτης, ούτε ο κρύος αέρας της Παρασκευής πτόησαν τους κατασκηνωτές που είχαν δημιουργήσει και μια αυτοσχέδια αγορά πουλώντας poster, κονκάρδες και memorabilia του Twilight. «Εδώ μπορείς να βγάλεις την Twilight τρέλα σου όσο υπερβολική και να είναι» είπε χαρακτηριστικά μία fan που βρέθηκε εκεί. Για όλους to grand finale του Twilight ήταν μια ευκαιρία για γιορτή.

woman.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024