Γιώργος Νταλάρας Live
Στη σκηνή του Θεάτρου της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών (Κ.Θ.Β.Ε.), θα ακουστούν οι δέκα μπαλάντες σε σε ρυθμούς ροκ αλλά και μεσογειακούς (latin, tango, εννέα όγδοα) με τους ξεχωριστούς στίχους του Μιχάλη Γκανά, του Μάνου Ελευθερίου, του Άρη Δαβαράκη που έχει γράψει το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, του Νίκου Μωραΐτη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.
Τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Νταλάρας θα βρεθεί επί σκηνής με επτά μουσικούς σολίστες και τον Νίκο Αντύπα, σε διαφορετικά όργανα με έναν καινούργιο ήχο, αφού και τα τραγούδια του ρεπερτορίου του, τα οποία θα παρουσιάσει μαζί με τη νέα δουλειά, είναι όλα διασκευασμένα σε ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκε ο Νίκος Αντύπας.
Επί σκηνής και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η οποία συμμετέχει και στο δίσκο με το τραγούδι «Κόψε» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ομότιτλο τραγούδι «Τι θα πει έτσι είναι» στο δίσκο, το ερμηνεύει με τη Νoa σε αγγλικούς στίχους του Frank Musker, έχοντας αποσπάσει θερμές κριτικές και έχοντας κάνει ρεκόρ ακροάσεων στα social media.
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές Εισιτηρίων:
20€ πλατεία
15€ εξώστης
10€ φοιτητικά
Σημεία Προπώλησης:
PUBLIC
ΙΑΝΟΣ
WWW.TICKETSERVICES.GR
210 7 234567
Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook
| Νταλάρας Γιώργος |
- Γάζα: Νεκρός 22χρονος Παλαιστίνιος και τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Καραϊβική: 4 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- Ιταλία: Παραιτήθηκε και η υπουργός Τουρισμού στη σκιά της κυβερνητικής ήττας στο δημοψήφισμα
- Η Ρωσία στέλνει drones στο Ιράν – Πεσκόφ: Fake news, απλώς υπάρχει διάλογος