Σε προσωρινή αργία παιδοχειρούργος στο ΠΑΓΝΗ μετά το θάνατο βρέφους
Σε προσωρινή αργία μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας και τη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου έθεσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) Νίκος Κόκκινης, τον παιδοχειρουργό που έκανε την πρώτη επέμβαση στο 11μηνο βρέφος και τον οποίο η οικογένειά του κατηγορεί για τον θάνατο του παιδιού.
Σε προσωρινή αργία μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας και τη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου έθεσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Νίκος Κόκκινης, τον παιδοχειρουργό που έκανε την πρώτη επέμβαση στο 11μηνο βρέφος και τον οποίο η οικογένειά του κατηγορεί για τον θάνατο του παιδιού.
Το 11μηνο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο, ύστερα από επιπλοκές μετά από επέμβαση ρουτίνας και ύστερα από τρεις εγχειρήσεις βουβωνοκήλης σε διάστημα τριών ημερών.
Ο καθηγητής ιατροδικαστικής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης, που έκανε τη νεκροψία- νεκροτομή, παρουσία τεσσάρων ιατρών, μίλησε για ιατρικό λάθος λέγοντας ότι δεν έγινε σωστή συρραφή των ραμμάτων στην πρώτη επέμβαση που οδήγησε σε εισχώρηση του εντέρου, με αποτέλεσμα “τον στραγγαλισμό και τη νέκρωση του”, που οδήγησαν στη σηψαιμία και τον θάνατο του βρέφους.
Ο πατέρας του άτυχου βρέφους, σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν, περιέγραψε μιλώντας στους δημοσιογράφους το όλο ιστορικό και τις τρεις επεμβάσεις στο 11χρονο παιδί του, κάνοντας λόγο για βαρύτατα ιατρικά λάθη και στρεφόμενος κατά του γιατρού που έκανε την πρώτη επέμβαση υποστηρίζοντας ότι «δεν συμπεριφέρθηκε σωστά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αντίστροφη μέτρηση για το fuel pass – Η διαδικασία και τα ποσά
- Συνταγή: Carrot cake pancakes
- Ισραηλινό σφυροκόπημα σε υποδομές του Ιράν – Πληθαίνουν τα σενάρια περί χερσαίας επέμβασης των ΗΠΑ
- Καταφύγιο κάτω από την αίθουσα χορού στον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Ενδυνάμωση: Είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε
- Προ των πυλών η κακοκαιρία: Έρχεται 48ωρο με καταιγίδες και έντονα φαινόμενα
- ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό το κτίριο ποιος (δεν) θα το πάρει;
- Μόδα και Έπσταϊν: Στο στόχαστρο τα πρακτορεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442