Αιματηρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην νοτιοανατολική Τουρκία
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 12 τραυματίστηκαν από την έκρηξη αυτοκινήτου παγιδευμένου με βόμβα στην επαρχία Χάκαρι της νοτιοανατολικής Τουρκία την ώρα που διερχόταν όχημα της αστυνομίας. Δύο από τους τραυματίες είναι σοβαρά, ανέφεραν οι Αρχές ασφάλειας.
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 12 τραυματίστηκαν από την έκρηξη αυτοκινήτου παγιδευμένου με βόμβα στη νοτιοανατολική Τουρκία την ώρα που διερχόταν όχημα της αστυνομίας.
Δύο από τους τραυματίες είναι σοβαρά, ανέφεραν οι Αρχές ασφάλειας.
Η έκρηξη έγινε στην πόλη Σεμντινλί στην επαρχία Χάκαρι, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και το Ιράν, μίας από τις εστίες δράσης του PKK έναντι του τουρκικού στρατού.
Μετά την έκρηξη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, διακόπηκε η παροχή ρεύματος στην πόλη.
Το 2012 ήταν μια χρονιά κατά την οποία το PKK προχώρησε σε όλο και τολμηρότερες επιχειρήσεις κατά του τακτικού στρατού με αποτέλεσμα πολλές δεκάδες θύματα και από τις δύο πλευρές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το κόλπο γκρόσο της Μπάρτσα με το νέο «διαμάντι» της Βραζιλίας
- ΗΠΑ: Αγνοούνται εννέα άνθρωποι μετά τη φονική διαρροή χημικών σε εργοστάσιο χάρτου στην πολιτεία Ουάσινγκτον
- ΕΛ.Α.Σ: το μανιφέστο, το όνομα και η σημασία του για τον δημοκρατικό χώρο
- Η Μαρία Παπαγεωργίου στη σκηνή του Θεάτρου «Δόρα Στράτου
- Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θυμάμαι πόσους γάμους έχω κάνει, μπορεί τρεις ή τέσσερις»
- ΕΛ.Α.Σ.: Έτσι ανακοίνωσε το όνομα του κόμματός του ο Αλέξης Τσίπρας – «Ξεκινάμε το μεγάλο ταξίδι για την Ελλάδα»



