Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίνι συναυλία με εισιτήριο 15 ευρώ έδωσαν στο Παρίσι οι Rolling Stones

Μίνι συναυλία με εισιτήριο 15 ευρώ έδωσαν στο Παρίσι οι Rolling Stones

Στη σκηνή του Trabendo, μιας αίθουσας 700 θέσεων στο Παρίσι ανέβηκαν την Πέμπτη για μία συναυλία-έκπληξη οι θρυλικοί Rolling Stones που ερμήνευσαν γνωστές τους επιτυχίες. Ήταν η πρώτη δημόσια συναυλία τους μέσα σε πέντε χρόνια, δήλωσε το συγκρότημα, με τους Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρον Γουντ να ερμηνεύουν 12 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του Doom and Gloom από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Grrrr!

Στη σκηνή του Trabendo, μιας αίθουσας 700 θέσεων στο Παρίσι ανέβηκαν για μία συναυλία-έκπληξη οι θρυλικοί Rolling Stones που ερμήνευσαν γνωστές τους επιτυχίες.

Ήταν η πρώτη δημόσια συναυλία τους μέσα σε πέντε χρόνια, δήλωσε το συγκρότημα, με τους Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρον Γουντ να ερμηνεύουν 12 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του Doom and Gloom από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Grrrr!

Η ανακοίνωση της συναυλίας στο Twitter ενημέρωνε τους θαυμαστές τους ότι η τιμή του εισιτηρίου ήταν μόλις 15 ευρώ, με οδηγίες πώς να τα προμηθευτούν. Οι θαυμαστές έσπευσαν να αγοράσουν τα εισιτήρια, τα οποία εξαντλήθηκαν σε μόλις λίγα λεπτά.

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν τη συναυλία τους με το θρυλικό κομμάτι Route 66.

Το συγκρότημα θα δώσει προγραμματισμένη ιδιωτική συναυλία για επενδυτικό ταμείο την επόμενη Δευτέρα στο Παρίσι, στο θέατρο Mogador.

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι θα δώσουν δύο συναυλίες στις ΗΠΑ και δύο στο Λονδίνο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο για να γιορτάσουν 50 χρόνια καριέρας.

Οι τιμές των εισιτηρίων στις τέσσερις αυτές συναυλίες, που φθάνουν μέχρι τα 500 ευρώ, προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις θαυμαστών και σχολιαστών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024