Οι Τop προτάσεις για ταινίες σπίτι!
Από σκηνοθέτες έχουμε την επιστροφή του Ρίντλεϊ Σκοτ δημιουργός του «Alien» και «Blade Runner» καθώς και τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο Ουές Άντερσον γνωστός από το «The Darjeeling Limited».
Για τους μικρούς μας φίλους προτείνουμε το κλασσικό παραμύθι «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι» ειπωμένο σε μια διαφορετική εκδοχή, από την κακιά μάγισσα Τζούλια Ρόμπερτς!
Τέλος, δεν θα μπορούσε να παραλείψουμε, από τις προτάσεις του Σαββατοκύριακου, τη θρυλική «Εμμανουέλα», Σίλβια Κριστέλ, που «έφυγε» την περασμένη Τετάρτη.
Επικίνδυνο Πάθος (2011)Μία ερωτικά φορτισμένη ιστορία φιλοδοξίας, εξουσίας και σαγήνης, με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Ούμα Θέρμαν, Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Κριστίνα Ρίτσι. Ο Έρωτας του Φεγγαριού (2012)
Ο σκηνοθέτης με την μοναδική οπτική Ουές Άντερσον συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό cast για το πολυαναμενόμενο “Moonrise Kingdom”, που επιλέχτηκε ως ταινία έναρξης στο 65ο Φεστιβάλ των Καννών.
Με τους: Μπιλ Μάρεϊ, Μπρους Γουίλις, Τίλντα Σουίντον, Φράνσες ΜακΝτόρμαντ, Χάρβεϊ Καϊτέλ και Όουεν Ουίλσον.
Προμηθέας – Κερδίστε DVD! (2012)
Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο σκηνοθέτης των ταινιών “Alien” και “Blade Runner”, επιστρέφει στο είδος που ο ίδιος καθιέρωσε δημιουργώντας με τον «Προμηθέα» μια ρηξικέλευθη μυθολογία. Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου (2012)
Η Τζούλια Ρόμπερτς επιτέλους σε ρόλο κακιάς και…μάλιστα όχι στο άνθος της ηλικίας της! Το κλασικό παραμύθι «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη δια χειρός Τάρσεμ Σινγκ.
Εμμανουέλα (1974)
Η Εμμανουέλλα (Sylvia Kristel) είναι ένα νεαρό μοντέλο που ζει στη Μπανγκόγκ με τον κατά χρόνια γηραιότερο της σύζυγο, τον Ζαν. Τον αγαπάει επειδή της έχει μάθει πολλά κι αυτός την αγαπάει επειδή είναι καλή μαθήτρια. Και οι δύο είναι πολύ ανεκτικοί στο θέμα των εξωσυζυγικών σχέσεων κι έτσι βλέπουν θετικά τις συχνές επισκέψεις της όμορφης Μαρί-Ανζ. Όμως, η Εμμανουέλλα προτιμά την παρέα της γηραιότερης Μπι και φεύγει μαζί της για ένα ταξίδι στη ζούγκλα.
Δείτε το αφιέρωμα στη Σίλβια Κρίστελ
Επισκεφτείτε και άλλα αφιερώματα:
- Μπαρτσελόνα: Με ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down
- Αυξήθηκαν τα ποσοστά χρήσης κοκαΐνης και κεταμίνης σύμφωνα με έρευνα στα λύματα της Ευρώπης
- Η Μικαέλα Κόελ αναλαμβάνει το ριμέικ της ταινίας «Bloodsport»
- Μπράγκα – Φερεντσβάρος 4-0: Ανατροπή πρόκρισης οι Πορτογάλοι, περιμένουν… Παναθηναϊκό
- Τουρκία: Η Άγκυρα προτείνει επέκταση αγωγού Ιράκ–Τουρκίας έως τη Βασόρα ως εναλλακτική στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ

