Διευκρινίσεις Νάκου για τη μη κλήτευση Στασινόπουλου στην επιτροπή «πόθεν έσχες»
Δεν κλήθηκε τελικά στην κοινοβουλευτική Επιτροπή «πόθεν έσχες» ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στ.Στασινόπουλος, καθώς η Διάσκεψη των Προέδρων είχε αποφασίσει ομόφωνα ότι δεν συντρέχει λόγος νέας κλήτευσής του, δεδομένου ότι πρόσφατα είχε παραστεί σε ακρόαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των βουλευτών.
Δεν κλήθηκε τελικά στην κοινοβουλευτική Επιτροπή «πόθεν έσχες» ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλος, καθώς η Διάσκεψη των Προέδρων είχε αποφασίσει ομόφωνα ότι δεν συντρέχει λόγος νέας κλήτευσής του, δεδομένου ότι πρόσφατα είχε παραστεί σε ακρόαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των βουλευτών.
Αυτό, διευκρινίζουν κύκλοι του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου των «πόθεν έσχες» Θ.Νάκου, σχετικά με την αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ότι ματαιώθηκε η ακρόαση του κ. Στασινόπουλου στην Επιτροπή κατόπιν «αυθαίρετης πρωτοβουλίας» του κ. Νάκου.
Επίσης, οι ίδιοι κύκλοι εκ μέρους του κ. Νάκου, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει επιστολή του κ. Στασινόπουλου με την οποία δηλώνει ότι δεν θα παραστεί στην Επιτροπή -όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- αλλά απάντηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ σε έγγραφο του κ. Νάκου, με το οποίο του ζητήθηκαν στοιχεία για την εξέλιξη των ερευνών του ΣΔΟΕ για πολιτικά πρόσωπα και ότι δεν υπάρχουν νεότερα στοιχεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν