Σημαντικά κέρδη στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και των ΗΠΑ την Τρίτη
Σε θετικό έδαφος με σημαντικά μάλιστα κέρδη που έφτασαν ακόμα και το 2,3% στο Παρίσι έκλεισαν την Τρίτη οι αγορές σε ΗΠΑ και Ευρώπη.
Σε θετικό έδαφος με σημαντικά μάλιστα κέρδη που έφτασαν ακόμα και το 2,3% στο Παρίσι έκλεισαν την Τρίτη οι αγορές σε ΗΠΑ και Ευρώπη.
Ο Dow Jones στη Νέα Υόρκη διαμορφώθηκε στις 13.551,78 μονάδες με άνοδο 0,95%. Στις 1.454,93 μονάδες με άνοδο 1,03% έκλεισε και ο Standard & Poor’s.
Στις 2.778,38 μονάδες ο Nasdaq κλείνοντας με άνοδο 1,41%.
Άνοδο 1,12% είχε στο Λονδίνο ο FTSE για να κλείσει στις 5.870,54 μονάδες ενώ στις 7.376,27 μονάδες με άνοδο 1,58% έκλεισε ο DAX στη Φρανκφούρτη.
Στο Παρίσι ο CAC ξεπέρασε τις 3.500 μονάδες κλείνοντας στις 3.500,94 μονάδες με σημαντικά κέρδη 2,36%. Σε θετικό έδαφος έκλεισε και ο SMI στη Ζυρίχη που είχε άνοδο 1,04% για να διαμορφωθεί στις 6.774,02 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς
- «Όσο η δικογραφία για τις υποκλοπές κάνει βόλτες, παραγράφονται αξιόποινες πράξεις», προειδοποιεί ο Χρ. Κακλαμάνης


