Συνάντηση L. Montezemolo – F. Massa, την Τρίτη 16/10 στο Maranello
Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, καλεί το F. Massa στο Maranello, υποβαθμίζοντας παράλληλα τα σενάρια μετακόμισης του S. Vettel στη Ferrari από το 2014.
Σε δηλώσεις που δείχνουν να παγώνουν τα οποιαδήποτε σενάρια μετακίνησης του Sebastian Vettel στη Ferrari, ανανεώνοντας επίσης αυτά της παραμονής του F.Massa ως δεύτερου οδηγού για ακόμα ένα χρόνο, προέβη ο πρόεδρος της Ferrari Luca Cordero di Montezemolo, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα συναντηθεί αύριο με το Βραζιλιάνο για αυτό το σκοπό.
Αναλυτικότερα, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο της RAI ο L. Montezemolo, δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι μια ενδεχόμενη άφιξη του S. Vettel στη Ferrari θα διατάρασσε τις ισορροπίες.
“To πρόβλημα σήμερα δεν είναι με τους οδηγούς. Μπορεί το 2013 να αργεί να έρθει αλλά σίγουρα δεν θέλω να έχω δύο κόκκορες στο ίδιο κοτέτσι, αλλά οδηγούς που θα τρέχουν για τη Ferrari και όχι για τον εαυτό τους».
«Δεν θέλω προβλήματα με ανταγωνισμούς τα οποία δεν υπήρχαν ούτε ανάμεσα στο Schumacher και στον Irvine, ούτε μεταξύ του Schumacher και του Barrichello, ούτε ανάμεσα σε Alonso και Massa, σε Massa και Schumacher ή σε Massa και Raikkonen)», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, δηλώνοντας παράλληλα ότι την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, θα συναντηθεί με τον F. Massa για την ανανέωση του συμβολαίου του.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιλογή του F. Massa θα ήταν αδιανόητη στα μέσα της σεζόν, ωστόσο, πλέον, μας δίνει αυτό που περιμένουμε από αυτόν. O F. Massa τα πήγε πολύ καλά στη Monza και στην Ιαπωνία. Επέστρεψε. Του ζήτησα να έρθει αύριο εδώ για να κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα», κατέληξε ο Ιταλός, μην αφήνοντας περιθώρια παρερμηνείας για τις δικές του, τουλάχιστον, προθέσεις.
auto.in.gr
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
