Συνελήφθησαν έξι άτομα για το πολύνεκρο ναυάγιο στο Χονγκ Κονγκ
Έξι ναυτικούς εμπλεκόμενους στη βύθιση του σκάφους στο Χονγκ Κονγκ που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 37 άτομα συνέλαβαν οι αρχές, εξετάζοντας εάν έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών. Οι έξι που συνελήφθησαν είναι τα μέλη των πληρωμάτων των δύο σκαφών, του επιβατηγού και του οχηματαγωγού, που συγκρούστηκαν.
Έξι ναυτικούς εμπλεκόμενους στη βύθιση του σκάφους στο Χονγκ Κονγκ που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 37 άτομα συνέλαβαν οι αρχές, εξετάζοντας εάν έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών.
Οι έξι που συνελήφθησαν είναι τα μέλη των πληρωμάτων των δύο σκαφών, του επιβατηγού και του οχηματαγωγού, που συγκρούστηκαν.
Λίγο νωρίτερα, η ανάσυρση μίας ακόμη σορού από το νερό είχε ανεβάσει στους 37 τους νεκρούς του ναυαγίου. Η χαμηλή ορατότητα δυσχέρανε τις προσπάθειες διάσωσης των επιβατών, που ήταν παγιδευμένοι στο αναποδογυρισμένο πλοίο, το οποίο αφού πλημμύρισε, βυθίστηκε, ανέφεραν μερικοί από τους επιζώντες.
Περισσότεροι από 100 άνθρωποι διασώθηκαν από τα σωστικά συνεργεία, όμως ορισμένοι από αυτούς χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει επίσημη κυβερνητική πηγή, εννέα άνθρωποι υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Η ανακοίνωση Ζελένσκι για την συνάντηση των ΗΠΑ με την Ουκρανία
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών

