Σωτήρια η παχυσαρκία για Βρετανό που δέχτηκε 38 μαχαιριές
Ένας 38χρονος αναλυτής υπολογιστών στη Βρετανία δέχτηκε 38 μαχαιριές και κανονικά θα έπρεπε να είναι νεκρός, ενημερώθηκε όμως από τους γιατρούς ότι επέζησε επειδή είναι παχύσαρκος.
Ένας 38χρονος αναλυτής υπολογιστών στη Βρετανία δέχτηκε 38 μαχαιριές και κανονικά θα έπρεπε να είναι νεκρός, ενημερώθηκε όμως από τους γιατρούς ότι επέζησε επειδή είναι παχύσαρκος.
Ο Ντάνι Ρος από το Έξετερ έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του μια μέρα του Αυγούστου όταν δέχτηκε επίθεση από τον Ντέιβιντ Τζόνσον, 33 ετών, ο οποίος τον κατηγορούσε εσφαλμένα ότι είχε κλέψει χρήματα από έναν συγγενή του.
Ο Τζόνσον προσπάθησε αρχικά να στραγγαλίσει τον Ρος με τη ζώνη του. Ο 38χρονος έχασε τις αισθήσεις του, οπότε ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να του καταφέρει 38 χτυπήματα με ένα μαχαίρι της κουζίνας.
«Τον σκότωσα» είπε αργότερα ο Τζόνσον σε έναν φίλο του, όπως άκουσε το δικαστήριο την Τρίτη. Ο δράστης καταδικάστηκε για απόπειρα φόνου.
Ο Ρος θα μπορούσε να είχε πεθάνει από αιμορραγία αν δεν τύχαινε να βρίσκεται ένας φίλος του στο διαμέρισμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε 70 ράμματα.
«Το προσωπικό του νοσοκομείου ήθελε να μου το πει με τακτ […] αλλά μου είπαν τελικά ότι αυτό που με έσωσε ήταν τα παραπανίσια κιλά» είπε ο Ρος στην εφημερίδα Irving of Exeter.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ