Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο εδώλιο για χουλιγκανισμό ο Λεμπέντεφ μετά το ξύλο στο τηλεοπτικό πλατό

Στο εδώλιο για χουλιγκανισμό ο Λεμπέντεφ μετά το ξύλο στο τηλεοπτικό πλατό

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για χουλιγκανισμό και βιαιοπραγία ήλθε ο δισεκατομμυριούχος επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξάντερ Λεμπέντεφ για το επεισόδιο κατά το οποίο γρονθοκόπησε έναν άλλο Ρώσο επιχειρηματία και τον πέταξε από την καρέκλα του στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής το Σεπτέμβριο του 2011. Ο Λεμπέντεφ, πρώην πράκτορας της KGB και νυν μεγιστάνας του Τύπου, καταγγέλλει ότι έχει μπει στο στόχαστρο του Βλαντιμίρ Πούτιν για πολιτικούς λόγους. Εάν κριθεί ένοχος κινδυνεύει να καταδικαστεί έως και σε πέντε χρόνια κάθειρξη. Δείτε το βίντεο από την επίμαχη εκπομπή.

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για χουλιγκανισμό και βιαιοπραγία ήλθε ο δισεκατομμυριούχος επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξάντερ Λεμπέντεφ για το επεισόδιο κατά το οποίο γρονθοκόπησε έναν άλλο Ρώσο επιχειρηματία και τον πέταξε από την καρέκλα του στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Λεμπέντεφ, πρώην πράκτορας της KGB και νυν μεγιστάνας του Τύπου, καταγγέλλει ότι έχει μπει στο στόχαστρο του Βλαντιμίρ Πούτιν για πολιτικούς λόγους.

Εάν κριθεί ένοχος κινδυνεύει να καταδικαστεί έως και σε πέντε χρόνια κάθειρξη.

Η επιτροπή έρευνας της Ρωσίας ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι απαγγέλθηκαν σε βάρος του Αλεξάντερ Λεμπέντεφ κατηγορίες για χουλιγκανισμό και βιαιοπραγία.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος είχε γρονθοκοπήσει τον Σεπτέμβριο του 2011 τον μεγαλοεπιχειρηματία Σεργκέι Πολόνσκι κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης συζήτησης για την οικονομία σε εκπομπή που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι NTV.

Στην ιδιοκτησία του Λεμπέντεφ βρίσκονται οι βρετανικές εφημερίδες Independent και Evening Standard και είναι συνιδιοκτήτης της ρωσικής Novaya Gazeta.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024