Τροχαίο με οκτώ γνωστούς ηθοποιούς στην Κύπρο
Οκτώ γνωστοί ηθοποιοί, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρικές παραστάσεις, τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, ενεπλάκη σε ατύχημα με άλλα δύο οχήματα. Μεταξύ των ηθοποιών είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Χρύσα Ρώπα. Και οι οκτώ έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο, εκτός από τη Χρύσα Ρώπα, η οποία υπέστη διάσειση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Οκτώ γνωστοί ηθοποιοί, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρικές παραστάσεις, τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, ενεπλάκη σε ατύχημα με άλλα δύο οχήματα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.
Μεταξύ των ηθοποιών είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Χρύσα Ρώπα.
Και οι οκτώ ηθοποιοί έτυχαν των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και έλαβαν εξιτήριο, εκτός από τη Χρύσα Ρώπα, η οποία υπέστη διάσειση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου.
Το δυστύχημα αντιλήφθηκε δεύτερος οδηγός, ο οποίος σταμάτησε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και προσέτρεξε για βοήθεια.
Το μικρό λεωφορείο με τους Έλληνες ηθοποιούς, επίσης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ από τους επιβαίνοντες. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο.
Ο θίασος, που παρουσιάζει το έργο Ποια Βουλή θα παραδώσεις μωρή, ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί ο Ερντογάν «αγάπησε» έναν παλιό του αντίπαλο – Άλλους τους φυλακίζει, κάποιους τους επιλέγει
- Η Ελλάδα καταδίκασε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
- Η Πολωνία εξοργισμένη ζητά να αφαιρεθεί παράσημο που έχει αποδώσει στον Ζελένσκι
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν ταχύπλοο φερόμενων διακινητών ναρκωτικών
- Το Πεντάγωνο φιλοξένησε τις πρώτες στρατιωτικές συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου με στόχο τη Χεζμπολάχ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο





