Στο Eurogroup το αίτημα της Κύπρου για ένταξη στον μηχανισμό στήριξης
Το αίτημα της Κύπρου για ένταξη στον μηχανισμό στήριξης θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν την ερχόμενη Παρασκευή το άτυπο Eurogroup, το οποίο θα συνεδριάσει στη Λευκωσία.
Το αίτημα της Κύπρου για ένταξη στον μηχανισμό στήριξης θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν την ερχόμενη Παρασκευή το άτυπο Eurogroup, το οποίο θα συνεδριάσει στη Λευκωσία.
Στο Eurogroup θα είναι παρούσα, μετά από πρόσκληση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Κατά τη διήμερη παραμονή της στην Κύπρο, η κυρία Λαγκάρντ αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και με άλλα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη για να συζητήσουν το αίτημα της Κύπρου.
Σύμφωνα με το ΡΙΚ, αξιωματούχος της Ευρωζώνης ανέφερε ότι το Eurogroup αναμένει από τη Λευκωσία τον ακριβή προσδιορισμό του αιτήματός της για στήριξη.
Ο ίδιος αξιωματούχος εκτιμά ότι η Κύπρος χρειάζεται ένα πρόγραμμα, όχι μόνο για τα προβλήματα του τραπεζικού τομέα, αλλά και για τη διόρθωση των διαρθρωτικών ανισορροπιών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ
- LIVE: ΑΕΚ – Κηφισιά
- Οι ΗΠΑ και ο «δειλός» Στάρμερ – Πώς σχολιάζει τη στάση του Βρετανού πρωθυπουργού ο Τραμπ
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΛ Novibet
- Τέμπη: Ένας βωμός δίπλα στις γραμμές – Στο «σημείο μηδέν» λίγο πριν τη δίκη
- Μάιντς-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Νίκη-ανάσα με γκολ στο 89’ οι γηπεδούχοι