Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφορεί το Νοέμβριο το νέο άλμπουμ των Rolling Stones με τίτλο «GRRR!»

Κυκλοφορεί το Νοέμβριο το νέο άλμπουμ των Rolling Stones με τίτλο «GRRR!»

Με ένα νέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, γιορτάζει τα 50ά του γενέθλια το θρυλικό ροκ συγκρότημα των Rolling Stones. Το άλμπουμ με τίτλο «GRRR!» θα περιλαμβάνει το πρώτο τους single «Come On», μεγάλες επιτυχίες όπως «Satisfaction», «Jumping Jack Flash» και «Brown Sugar», όπως επίσης και δύο ολοκαίνουργια τραγούδια που ηχογραφήθηκαν πρόσφατα στο Παρίσι.

Με ένα νέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, γιορτάζει τα 50ά του γενέθλια το θρυλικό ροκ συγκρότημα των Rolling Stones.

Το άλμπουμ με τίτλο «GRRR!» θα περιλαμβάνει το πρώτο τους single «Come On», μεγάλες επιτυχίες όπως «Satisfaction», «Jumping Jack Flash» και «Brown Sugar», όπως επίσης και δύο ολοκαίνουργια τραγούδια που ηχογραφήθηκαν πρόσφατα στο Παρίσι.

«Αυτές οι νέες ηχογραφήσεις αποτελούν την πρώτη φορά που οι Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς, Τσάρλι Ουάτς και Ρόνι Γούντ βρέθηκαν όλοι μαζί σε στούντιο από τότε που ολοκλήρωσαν το άλμπουμ «A Bigger Bang» το 2005» ανέφερε η ανακοίνωση.

Η είδηση για την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Rolling Stones, ήρθε μετά από πληροφορίες του περιοδικού Billboard, ότι οι παππούδες της ροκ θα παίξουν σε τέσσερις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Οι Rolling Stones θεωρούνται από πολλούς ως η μεγαλύτερη rock n’ roll μπάντα στον κόσμο. Έχουν πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

To Sticky Fingers του 1971 διαδέχθηκαν οκτώ άλμπουμ που έφτασαν στο Νο.1 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 1989 οι Rolling Stones εντάχθηκαν στο αμερικάνικο Rock and Roll Hall of Fame, και το 2004 πήραν την τέταρτη θέση στους 100 μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών του περιοδικού Rolling Stone.

Τραγούδια όπως τα Painted Black, Sympathy for the Devil, (I Can’t Get No) Satisfaction, Angie, Brown Sugar και άλλα έχουν μείνει κλασικά στην ιστορία της ροκ μουσικής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024