Τριμερή για τα μισθολογικά των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ανήγγειλε το υπουργείο Παιδείας
Τριμερή συνάντηση για τα μισθολογικά των εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά σχολεία προανήγγειλε για την ερχόμενη Δευτέρα ο υφυπουργός Παιδείας Θ.Παπαθεοδώρου σε συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ. Τόνισε, μάλιστα, πως σε περίπτωση μη συμφωνίας των κοινωνικών εταίρων, το υπουργείο Παιδείας θα προτάξει τη δική του άποψη για τα ζητήματα αυτά, την οποία και θα αποκαλύψει μετά τον τριμερή διάλογο.
Με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ) συναντήθηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Θ. Παπαθεοδώρου, ο οποίος προανήγγειλε τριμερή συνάντηση για τα μισθολογικά των εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά σχολεία, την ερχόμενη Δευτέρα.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ο υφυπουργός διέψευσε τις φήμες ότι το υπουργείο Παιδείας υιοθετεί τις θέσεις των ιδιοκτητών εκπαιδευτηρίων.
Ο κ. Παπαθεοδώρου ανακοίνωσε στους εκπαιδευτικούς ότι την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να συναντηθεί και με τους εκπροσώπους τους.
Τόνισε, μάλιστα, πως σε περίπτωση μη συμφωνίας των κοινωνικών εταίρων, το υπουργείο Παιδείας θα προτάξει τη δική του άποψη για τα ζητήματα αυτά, την οποία και θα αποκαλύψει μετά τον τριμερή διάλογο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
