Τέσσερις 20χρονοι νεκροί σε τροχαίο στην Ποσειδώνος
Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις 20χρονοι από το Αιγάλεω, ενώ ένας συνομήλικός τους τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 03:30 την Τρίτη στη συμβολή της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Νηρέως στο Παλαιό Φάληρο. Το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν οι πέντε νεαροί, ξέφυγε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.
Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις 20χρονοι από το Αιγάλεω, ενώ ένας συνομήλικός τους τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 03:30 την Τρίτη στη συμβολή της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Νηρέως στο Παλαιό Φάληρο.
Το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν οι πέντε νεαροί, ξέφυγε για άνγωστη μέχρι στιγμής αιτία από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Από τη σφοδρή πρόσκρουση ο οδηγός πετάχτηκε από το παρμπρίζ στο δρόμο, ενώ οι τέσσερις επιβάτες εγκλωβίστηκαν στο όχημα. Το ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα οι τέσσερις νεαροί να απανθρακωθούν.
Στο σημείο έσπευσε συνεργείο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά και οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν απανθρακωμένους τους τέσσερις νεαρούς, ενώ ο 20χρονος οδηγός διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κέρκυρα: Σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας – Πτώσεις δέντρων και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος
- Άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με πέναλτι του Γιακουμάκη (vid)
- Ουκρανία: Οι ρωσικές επιθέσεις κατά τρένων σκοτώνουν τη γραμμή ζωής – Απομονώνουν περιοχές από την υπόλοιπη χώρα
- Δασκάλα γιόγκα ανατίναζε αυτοκίνητα συγγενών και φίλων επειδή δεν της δάνειζαν χρήματα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο
- Μεντιλίμπαρ: «Όταν έχουμε τόσα πολλά ματς είναι σημαντικό όσο περισσότεροι παίκτες είναι καλά»
- ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ 101-67: ‘Εκαναν επίδειξη δύναμης οι Θεσσαλονικείς