Η ζωή αρχίζει στα…. 300
Η Mercedes AMG GP οργάνωσε μία γιορτή μετά τις κατατακτήριες δοκιμές στο Spa για να γιορτάσει τις 300 συμμετοχές του M. Schumacher στην F1.
O M. Schumacher είναι 43 ετών και συνεχίζει να ξεχωρίζει στον δύσκολο κόσμο των Grand Prix.
Έχει συνδέσει το όνομά του με την Formula 1 και τον γνωρίζουν ακόμη και αυτοί που βρίσκονται μακριά από τον πολύχρωμο κόσμο της.
Μετά από 7 Παγκόσμιους Τίτλους, 91 νίκες και 68 pole positions συνεχίζει να προσπαθεί να επιστρέψει στις νίκες. Το σημαντικότερο; Δηλώνει πως δεν έχει χάσει το κίνητρό του.
Στον αγώνα του Βελγίου ο Michael Schumacher συμπλήρωσε 300 συμμετοχές στα Grand Prix και η Mercedes AMG GP του έδωσε ως δώρο ένα ιδιαίτερο souvenir.
Πρόκειται για μία εμπρός αεροτομή (γνήσια απόλυτα λειτουργική και όχι αντίγραφο) όπου πάνω της είναι γραμμένες όλες οι διοργανώσεις οι οποίες έχει πάρει εκκίνηση από το 1991.
Σας θυμίζουμε πως ο «Schumi» έκανε το ντεμπούτο του στην F1 στο Grand Prix του Βελγίου εκείνης της χρονιάς (με την ομάδα της Jordan).
Ο 43χρονος κέρδισε τον αγώνα στο Spa ένα χρόνο αργότερα και έχει δει πρώτος την καρό σημαία στην ίδια διοργάνωση 5 φορές ακόμη.
Μαζί με την εμπρός αεροτομή η ομάδα του έδωσε και μία μεγάλη τούρτα με το σχήμα και τα χρώματα του κράνους του.
auto.in.gr
- Όσο καλά κι αν έφαγες, πάντα υπάρχει χώρος για ένα γλυκό
- Καιρός: Σταθερές θερμοκρασίες και κατά τόπους βροχοπτώσεις – Αναλυτικά η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
- «Αιμορραγούν» τα μουσεία στις ΗΠΑ: Περικοπές, φόβος και το μέλλον της συλλογικής μνήμης
- Η επιστήμη ξέρει τι κάνει τους άνδρες ελκυστικούς – Και δεν είναι αυτό που νομίζεις
- Δημόσιο: Πάνω από 16.500 θέσεις ανοίγουν το 2026 μέσω ΑΣΕΠ – Αλλαγές στον γραπτό διαγωνισμό
- Από χωρισμένοι, σχεδόν παντρεμένοι: Οι Τιμοτέ Σαλαμέ και Κάιλι Τζένερ μένουν μαζί εδώ κι έναν χρόνο

