Θα καταψηφίσω μέτρα που θίγουν τις χαμηλές συντάξεις, τονίζει ο Κ. Σκανδαλίδης
Την πρόθεσή του να καταψηφίσει μέτρα που θίγουν τις συντάξεις του ΟΓΑ και γενικά τις χαμηλές συντάξεις, καθώς και όσα μειώνουν τις αποδοχές των αστυνομικών, εκφράζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. Παράλληλα, διευκρινίζει ότι δεν θα καταψηφίσει την κυβέρνηση.
Την πρόθεσή του να καταψηφίσει μέτρα που θίγουν τις συντάξεις του ΟΓΑ και γενικά τις χαμηλές συντάξεις, καθώς και όσα μειώνουν τις αποδοχές των αστυνομικών, εκφράζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
Παράλληλα, διευκρινίζει ότι δεν θα καταψηφίσει την κυβέρνηση, καθώς, όπως λέει, «δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ» και υπογραμμίζει ότι η παραβίαση της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης δημιουργεί μείζον πρόβλημα πολιτικής και ηθικής τάξης.
Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, σημειώνει ότι περπατά σε τεντωμένο σχοινί και συμπληρώνει ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για το εάν θα ανασυσταθεί ή θα μετατραπεί σε μια «συμπληρωματική και άχρωμη δύναμη» του πολιτικού συστήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα ΗΑΕ λένε ότι στοχοποιήθηκαν από 137 πυραύλους και 209 drones του Ιράν
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Τραμπ για τις εξελίξεις στο Ιράν
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν
- Η αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας στην επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
