Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για τα 11,5 δισ. ευρώ, δήλωσε ο Φ.Κουβέλης
Η προσπάθεια ανεύρευσης των 11,5 δισ. ευρώ συνεχίζεται, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έθεσε τις δικές του «κόκκινες γραμμές» κατά των οριζόντιων περικοπών και των περαιτέρω θυσιών από τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη ενίσχυσης των ΟΤΑ, ενώ επανέλαβε ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές στις συντάξεις των ΟΓΑ.
Η προσπάθεια ανεύρευσης των 11,5 δισ. ευρώ συνεχίζεται, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έθεσε τις δικές του «κόκκινες γραμμές» κατά των οριζόντιων περικοπών και των περαιτέρω θυσιών από τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη ενίσχυσης των ΟΤΑ, ενώ επανέλαβε ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές στις συντάξεις των ΟΓΑ.
Ο κ. Κουβέλης είπε ακόμα ότι το ζήτημα των 11,5 δισ. ευρώ δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται αυτόνομα, αλλά να συνοδεύεται με μια αναπτυξιακή προοπτική.
«Βεβαίως θα υπάρξει και νέα συνάντηση» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία