Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για τα 11,5 δισ. ευρώ, δήλωσε ο Φ.Κουβέλης
Η προσπάθεια ανεύρευσης των 11,5 δισ. ευρώ συνεχίζεται, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έθεσε τις δικές του «κόκκινες γραμμές» κατά των οριζόντιων περικοπών και των περαιτέρω θυσιών από τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη ενίσχυσης των ΟΤΑ, ενώ επανέλαβε ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές στις συντάξεις των ΟΓΑ.
Η προσπάθεια ανεύρευσης των 11,5 δισ. ευρώ συνεχίζεται, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έθεσε τις δικές του «κόκκινες γραμμές» κατά των οριζόντιων περικοπών και των περαιτέρω θυσιών από τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη ενίσχυσης των ΟΤΑ, ενώ επανέλαβε ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές στις συντάξεις των ΟΓΑ.
Ο κ. Κουβέλης είπε ακόμα ότι το ζήτημα των 11,5 δισ. ευρώ δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται αυτόνομα, αλλά να συνοδεύεται με μια αναπτυξιακή προοπτική.
«Βεβαίως θα υπάρξει και νέα συνάντηση» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συντάξεις: Έρχεται αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης – Το χρονικό «παράθυρο» του μέτρου
- Μαρία Λαδά: «Να μην περιοριστεί η μνήμη της σε λόγια θλίψης» – Ένωση ΑμεΑ για το δυστύχημα
- Πώς θα λυθεί το κυκλοφοριακό στον Κηφισό – Οι προτάσεις του καθηγητή Ματσούκη
- Στις 12:00 η μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη – Κλείνουν έξι σταθμοί του μετρό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/2): Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και την ευρωπαϊκή δράση
- Βολιβία: Τουλάχιστον 20 νεκροί από τη συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους που μετέφερε χαρτονομίσματα
