«Τρικυμία» στο Μπάκιγχαμ για τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι
Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε αμερικανικός δικτυακός τόπος, στις οποίες «πρωταγωνιστεί» ο 27χρονος πρίγκιπας Χάρι γυμνός με τη συντροφιά μίας νεαρής γυναίκας σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Οι φωτογραφίες είναι μεν κουνημένες, αλλά τα Ανάκτορα αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι είναι αυθεντικές, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο. Οι φωτογραφίες του πρίγκιπα, τρίτου στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, ήλθαν ακριβώς τη στιγμή που ο Χάρι επιχειρεί να αλλάξει το φήμη του «τρομερού παιδιού» και την εικόνα του πλέι-μπόι.
Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε αμερικανικός δικτυακός τόπος, στις οποίες «πρωταγωνιστεί» ο 27χρονος πρίγκιπας Χάρι γυμνός με τη συντροφιά μίας νεαρής γυναίκας σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Οι φωτογραφίες είναι μεν κουνημένες, αλλά τα Ανάκτορα αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι είναι αυθεντικές, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο…
Ο πρίγκιπας και οι φίλοι του γνωρίστηκαν με μια παρέα γυναικών στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και τις προσκάλεσαν στη σουίτα τους για να παίξουν «μπιλιάρδο με στριπτίζ», υποστηρίζει το δημοσίευμα στο δικτυακό τόπο ΤΜΖ, που ασχολείται με τη ζωή και τα σκάνδαλα διασήμων.
Οι φωτογραφίες ελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή.
Στη μία από αυτές, ο 27χρονος Χάρι εικονίζεται ανφάς, με τα χέρια μπροστά να κρύβουν τα γεννητικά του όργανα, ενώ πίσω του διακρίνεται μια γυμνή κοπέλα. Στη δεύτερη φαίνεται η πλάτη του πρίγκιπα, ο οποίος αγκαλιάζει από πίσω πιθανότατα την ίδια κοπέλα.
Και οι δύο φωτογραφίες είναι κουνημένες, αλλά τα Ανάκτορα παραδέχτηκαν ότι είναι αυθεντικές. «Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο» δήλωσε εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.
Η δημοσίευση των φωτογραφιών έγινε σε μια στιγμή που ο νεαρός πρίγκιπας, ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, προσπαθεί να αλλάξει τη φήμη του «τρομερού παιδιού» και την εικόνα του πλέι-μπόι.
Στις αρχές του καλοκαιριού είχε πραγματοποιήσει περιοδεία στην Καραϊβική εκπροσωπώντας τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ ενώ πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε ενεργά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Μάλιστα οι Βρετανοί σχολιαστές χαιρέτισαν τον «υπεύθυνο» ρόλο που ανέλαβαν τόσο ο Χάρι όσο και άλλα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας στη δημόσια ζωή.
Σήμερα ο Χάρι ήταν πρωτοσέλιδο και στις βρετανικές εφημερίδες, όχι για την ερωτική του ζωή αλλά γιατί «προκάλεσε» τον Αμερικανό κολυμβητή και χρυσό Ολυμπιονίκη Ράιαν Λόχτι να τον αντιμετωπίσει στην πισίνα του θερέτρου όπου διαμένει στο Λας Βέγκας και, όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο, έχασε πανηγυρικά τον αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό
- Οι νεκροί του Ιράν δεν ήταν μόνο οι διαδηλωτές – Άοπλοι, ανήλικοι και περαστικοί ανάμεσα στα θύματα
- Ο Ολυμπιακός είχε στο χορτάρι 16… Φουστέρ
- Έγκυος Αφροδίτη, συμπερίληψη και τα φτερά των 22 κιλών: Η αλήθεια της Victoria’s Secret σε αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ
- Αγρίνιο: «Δεχόμουν απειλές και είδα όπλο» – Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για τη δολοφονία του κοινοτάρχη
- Κωνσταντίνος Δαβάκης: Ο δρόμος του καλού
- Δεν θα πάει στο Νταβός ο Μερτς για το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Ο ΟΗΕ είναι το σύστημά μας για διασφάλιση της ειρήνης», λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ



