Μικρές απώλειες στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τους επενδυτές να εστιάζουν την προσοχή τους στις κρίσιμες συναντήσεις που θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους Ευρωπαίους ηγέτες.
Σε αρνητικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τους επενδυτές να εστιάζουν την προσοχή τους στις κρίσιμες συναντήσεις που θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους Ευρωπαίους ηγέτες.
Στις 14:25 ο γενικός δείκτης υποχωρούσε κατά 0,38% στις 629,14 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 7,6 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε πτώση 0,24% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ήταν χαμηλότερα κατά 0,32%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε άνοδο 1,03%.
Από τις μετοχές που διακινούνταν, 48 ήταν σε θετικό έδαφος, 36 σε αρνητικό, ενώ 22 ήταν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, ενώ άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ σε αρνητικό έδαφος δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE-100 ενισχυόταν κατά 0,20%, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 0,02% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,33%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε κέρδη 1,78% και στην Ιταλία 1,79%.
Στις ασιατικές αγορές, τέλος, επικράτησαν ανοδικές τάσεις και στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei-225 έκλεισε στις 9.162,50 μονάδες με άνοδο 0,77%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας
- Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για κεκαλυμμένη χρηματοδότηση της Χαμάς, ύψους άνω των 7 εκατ. ευρώ
- Αγρότες: Οι αποφάσεις κλιμάκωσης του μπλόκου της Νίκαιας – Συνεχίζει την προσπάθεια διάσπασης το Μαξίμου
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι
- Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Θαυμάστρια μου έστειλε γλάστρα που μέσα είχε κοριό»
- Βαρδούσια: Σε εξέλιξη η ανάσυρση των ορειβατών από τα 2.000 μέτρα – Στο νοσοκομείο Ιτέας η πρώτη σορός

