«Ντροπή» οι δηλώσεις Λαφαζάνη για χρεοκοπία της Ελλάδας, λέει η ΝΔ
Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, κατά την οποία ανέφερε ότι μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας δεν είναι κατ' ανάγκην καταστροφική. «Τέτοιες δηλώσεις αποτελούν ντροπή» σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. «Αν κάποιος οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία και στη δραχμή είναι η τρικομματική κυβέρνηση με την εμμονή της στην αδιέξοδη πολιτική» ανταπαντούν από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, κατά την οποία ανέφερε ότι μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας δεν είναι κατ’ ανάγκην καταστροφική.
Απαντώντας η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνης με σημερινές του δηλώσεις εύχεται τη χρεοκοπία της χώρας. Λίγες εβδομάδες πριν, ζητούσε απροκάλυπτα την έξοδό μας από το ευρώ και την Ευρώπη. Ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση θα του κάνουν τη χάρη. Τέτοιες, όμως, δηλώσεις αποτελούν ντροπή».
Στις δηλώσεις του προς τον ραδιοσταθμό Alpha ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η χρεοκοπία δεν είναι κατ’ ανάγκην καταστροφική. Είναι όπλο των αδύνατων όταν φτάνουν στο σημείο να μην μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους. Δεν πρέπει να την εμφανίζουμε ως μπαμπούλα».
Η ανακοίνωση της ΝΔ προκάλεσε την αντίδραση της Κουμουνδούρου, η οποία επισημαίνει ότι αν κάποιος οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία και στη δραχμή είναι η τρικομματική κυβέρνηση με την εμμονή της στην αδιέξοδη πολιτική.
Εξάλλου, συνεχίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας πρώτος έχει χαρακτηρίσει τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό της δραχμής και τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη συνενόχους στο έγκλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική



