Tαϊλανδός γερουσιαστής σκότωσε «κατά λάθος» με Ούζι τη γραμματέα του σε εστιατόριο
Ένας Ταϊλανδός γερουσιαστής ομολόγησε ότι σκότωσε κατά λάθος τη γραμματέα του με οπλοπολυβόλο Ούζι σε εστιατόριο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας. Ο γερουσιαστής είχε βγάλει το όπλο ενώ περίμενε να του σερβίρουν φαγητό αλλά το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα βρήκε τη γραμματέα στην κοιλιά. Ο γερουσιαστής απολαμάνει ασυλίας και δεν μπορεί να συλληφθεί.
Ένας Ταϊλανδός γερουσιαστής ομολόγησε ότι σκότωσε κατά λάθος τη γραμματέα του με οπλοπολυβόλο Ούζι σε εστιατόριο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.
Πρόκειται για τον Μπουνσόνγκ Κοβαβισάρατ, 55χρονο γερουσιαστής της επαρχίας Μάε Χονγκ Σον. Όπως ανέφερε στην αστυνομία, πυροβόλησε τη 46χρονη γραμματέα του, Τσανάκραν Ντέτκαρντ, το βράδυ της Κυριακής ενώ βρίσκονταν σε ένα εστιατόριο στο Πράε, 550 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Μπανγκόκ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bangkok Post ο Μπουνσόνγκ έβγαλε το Ούζι ενώ περίμεναν να τους σερβίρουν το φαγητό τους και κατά λάθος πυροβόλησε την Τσανάκραν στο στομάχι.
Η άτυχη γυναίκα πέθανε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
Η αστυνομία δεν μπορεί να συλλάβει τον Μπουνσόνγκ, ο οποίος απολαμβάνει ασυλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]
- Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Ο Χόιλουντ έστειλε τους «παρτενοπέι» στην κορυφή
- Ακινητοποιήθηκε το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη μετά από σύγκρουση με ζώο
- Το γραφένιο θα γκρεμίσει το λίθιο από τον «θρόνο» της αποθήκευσης ενέργειας;
