Στάσιμη και κρίσιμη η κατάσταση της 15χρονης που δέχθηκε την επίθεση στην Πάρο
Στάσιμη και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης, η οποία κακοποιήθηκε στην Πάρο. «Μιλάμε για μία πολύ βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Βρισκόμαστε στην 21η μέρα νοσηλείας. Δεν μπορούμε να δώσουμε οποιαδήποτε πρόγνωση» είπε στο ΒΗΜΑ 99,5 ο καθηγητής στο Αττικό Νοσοκομείο, Ηρακλής Τσαγκάρης.
Στάσιμη και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης, η οποία κακοποιήθηκε στην Πάρο.
«Μιλάμε για μία πολύ βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Βρισκόμαστε στην 21η μέρα νοσηλείας. Δεν μπορούμε να δώσουμε οποιαδήποτε πρόγνωση» είπε στο ΒΗΜΑ 99,5 ο Ηρακλής Τσαγκάρης, επίκουρος καθηγητής εντατικής θεραπείας στο Αττικό Νοσοκομείο.
Η κοπέλα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή.
Βρισκόταν στην Πάρο για διακοπές με την μητέρα της και την αδελφή της.
Ύστερα από πολυήμερες έρευνες των Αρχών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας νεαρός -υπήκοος Πακιστάν- ο οποίος ομολόγησε ότι κακοποίησε την κοπέλα.
Έχει ήδη προφυλακιστεί στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντόρτμουντ-Μπόντο Γκλιμτ 2-2: Οι Νορβηγοί έριξαν «βόμβα» στη Γερμανία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή γα την αρμάδα του Γκουαρντιόλα
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: «Στοπ» του Βαλβέρδε στους Γάλλους
- Πάτρα: Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στο νοσοκομείο 32χρονος κρατούμενος
- Ουκρανία: Έστειλε το αναθεωρημένο ειρηνευτικό σχέδιο στις ΗΠΑ – Τα τρία έγγραφα που βρίσκονται στο τραπέζι
- Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση υποτιμά την νοημοσύνη των αγροτών, επενδύει στον κοινωνικό αυτοματισμό
