Tα προβλήματα των τουριστικών γραφείων επί τάπητος σε συνάντηση στο υπουργείο Τουρισμού
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τουριστικά γραφεία, ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων και γενικότερα θέματα που αφορούν στον ελληνικό τουρισμό, εξετάστηκαν στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) με τον νέο γενικό γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιο Λιάσκο.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τουριστικά γραφεία, ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων και γενικότερα θέματα που αφορούν στον ελληνικό τουρισμό, εξετάστηκαν την Παρασκευή στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) με τον νέο γενικό γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιο Λιάσκο.
Ειδικότερα, συζητήθηκε η τροποποίηση του υπάρχοντος νομοθετικού τουριστικού πλαισίου ώστε να εκσυγχρονιστεί και να συνάδει με τις σημερινές ανάγκες του κλάδου.
Παράλληλα, στη συνάντηση έγινε αναφορά σε θέματα όπως η προβολή, διαφήμιση και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, οι Σχολές Ξεναγών του ΟΤΕΚ, το ωράριο των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, κ.ά.
Ο κ. Λιάσκος τόνισε ότι υπάρχει στενή συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο και γίνεται από κοινού προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων.
Ακόμη, ανέφερε την ανάπτυξη πρωτοβουλίας του υπουργείου με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ώστε να προλαμβάνονται έκνομες ενέργειες και περιστατικά που υποβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι –
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE

