Έλεγχοι σε καταστήματα και οίκους ανοχής στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς»
Δεκάδες καταστήματα και οίκους ανοχής έλεγξαν αστυνομικοί, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς». Προσήχθησαν δεκάδες αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε εκδιδόμενες, φορείς του ιού του HIV.
Δεκάδες καταστήματα και οίκους ανοχής έλεγξαν αστυνομικοί, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς». Προσήχθησαν δεκάδες αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε εκδιδόμενες, φορείς του ιού του HIV.
Ειδικότερα, σε ελέγχους από κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας σε πενήντα έξι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκαν 31 φορολογικές παραβάσεις.
Ελέγχθηκαν δέκα οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν 21 άτομα για παραβίαση σφραγίδων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα.
Επιπλέον για τις έντεκα από τις αλλοδαπές γυναίκες κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
Προσήχθησαν 54 εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις.
Πέντε από τις εκδιδόμενες (τέσσερις Ελληνίδες και μία αλλοδαπή) μετά την εξέτασή τους από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV και κρατούνται.
Επιπλέον προσήχθησαν 140 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό, προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας
- Ναυάγιο στη Χίο: Σε κάθε επιχείρηση οι κάμερες πρέπει να είναι ανοιχτές – Τι λέει εν αποστρατεία Ναύαρχος του Λιμενικού
- Ώρα μεταλλίου για την Εθνική: Κοντράρεται για το χάλκινο με την Ιταλία
- Ουκρανία: Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι τριμερείς συνομιλίες στο Αμπού Ντάμπι – «Έχει σημειωθεί πρόοδος»
- Δάνεια νόμου Κατσέλη: Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση στον Άρειο Πάγο για τους τόκους
- Τι αποφάσισαν οι Μιλγουόκι Μπακς για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)
