Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του δεκανέας που υπηρετούσε στη Σάμο
Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Βαθύ της Σάμου, ένας 33χρονος ΕΠΟΠ Δεκανέας που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα του νησιού. Εν τω μεταξύ, από την προανάκριση προέκυψε πως είχε προηγηθεί καταγγελία 30χρονης εναντίον του, για απόπειρα βιασμού εις βάρος της.
Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Βαθύ της Σάμου, ένας 33χρονος ΕΠΟΠ Δεκανέας που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα του νησιού.
Πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου αναφέρουν ότι ο υπαξιωματικός αυτοκτόνησε (πιθανόν με εντομοκτόνο ή φυτοφάρμακο).
Εν τω μεταξύ, από την προανάκριση προέκυψε πως είχε προηγηθεί καταγγελία 30χρονης εναντίον του, για απόπειρα βιασμού εις βάρος της.
Ειδικότερα, η γυναίκα κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση, σε υπαίθριο χώρο όπου είχε σταθμευμένο το όχημά της, ο 33χρονος της επιτέθηκε χτυπώντας την και επιχείρησε να την βιάσει. Δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή.
Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Βαθύ της Σάμου, με τα μέχρι στιγμής ευρήματα να συνηγορούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, ενώ διενεργήθηκε ήδη νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του 33χρονου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι



