Υποχώρηση στη Γουόλ Στριτ και τις ευρωπαϊκές αγορές την Πέμπτη
Χαμηλότερα για τέταρτη συνεδρίαση έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη ενώ υποχώρηση κατέγραψαν και οι δείκτες στην Ευρώπη, «απογοητευμένοι» από τον Μάριο Ντράγκι. Ισχυρότερη η υποχώρηση, μετά την ΕΚΤ, για τη Μαδρίτη και το Μιλάνο με τα spread των ισπανικών και ιταλικών ομολόγων να παίρνουν ξανά την ανιούσα.
Χαμηλότερα για τέταρτη συνεδρίαση έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη ενώ υποχώρηση κατέγραψαν και οι δείκτες στην Ευρώπη, «απογοητευμένοι» από τον Μάριο Ντράγκι.
Ισχυρότερη η υποχώρηση, μετά την ΕΚΤ, για τη Μαδρίτη και το Μιλάνο με τα spread των ισπανικών και ιταλικών ομολόγων να παίρνουν ξανά την ανιούσα.
Στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχώρησε κατά 2,2%, ενώ στο Παρίσι ο CAC40 ενισχύθηκε κατά 2,68%. Στο Λονδίνο, ο FTSE100 έκλεισε με μικρότερη υποχώρηση 0,88%.
Χειρότερη η εικόνα στο Μιλάνο, με τον MIB να πέφτει κατά 4,64%, και στη Μαδρίτη, όπου ο IBEX έκανε «βουτιά» 5,16%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones έκλεισε με υποχώρηση 0,71% στις 12.879,49 μονάδες. Ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,36% ενώ με υποχώρηση 0,75% έκλεισε ο S&P.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών
- Ασίστ ο Φορτούνης, σκόραρε ο Μασούρας (vids)
- «Δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία της μητέρας του» – Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ
- «Όσο με σέβεστε, θα σας σέβομαι»: Η Ιουλία Καλλιμάνη τοποθετείται για το περιστατικό στην πίστα
- Σομαλία: Συνεδριάζει το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας – Οργή για την ισραηλινή αναγνώριση της Σομαλιλάνδης
