Υποχώρηση στη Γουόλ Στριτ και τις ευρωπαϊκές αγορές την Πέμπτη
Χαμηλότερα για τέταρτη συνεδρίαση έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη ενώ υποχώρηση κατέγραψαν και οι δείκτες στην Ευρώπη, «απογοητευμένοι» από τον Μάριο Ντράγκι. Ισχυρότερη η υποχώρηση, μετά την ΕΚΤ, για τη Μαδρίτη και το Μιλάνο με τα spread των ισπανικών και ιταλικών ομολόγων να παίρνουν ξανά την ανιούσα.
Χαμηλότερα για τέταρτη συνεδρίαση έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη ενώ υποχώρηση κατέγραψαν και οι δείκτες στην Ευρώπη, «απογοητευμένοι» από τον Μάριο Ντράγκι.
Ισχυρότερη η υποχώρηση, μετά την ΕΚΤ, για τη Μαδρίτη και το Μιλάνο με τα spread των ισπανικών και ιταλικών ομολόγων να παίρνουν ξανά την ανιούσα.
Στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχώρησε κατά 2,2%, ενώ στο Παρίσι ο CAC40 ενισχύθηκε κατά 2,68%. Στο Λονδίνο, ο FTSE100 έκλεισε με μικρότερη υποχώρηση 0,88%.
Χειρότερη η εικόνα στο Μιλάνο, με τον MIB να πέφτει κατά 4,64%, και στη Μαδρίτη, όπου ο IBEX έκανε «βουτιά» 5,16%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones έκλεισε με υποχώρηση 0,71% στις 12.879,49 μονάδες. Ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,36% ενώ με υποχώρηση 0,75% έκλεισε ο S&P.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς
- «Όσο η δικογραφία για τις υποκλοπές κάνει βόλτες, παραγράφονται αξιόποινες πράξεις», προειδοποιεί ο Χρ. Κακλαμάνης


