Δεν αποκλείει Grexit ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών
Συνέχεια στο μπαράζ αρνητικών για τη χώρα δηλώσεων έδωσε την Τετάρτη ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών Πέτερ Ραμσάουερ. Σε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση της Γερμανίας δεν απέκλεισε την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. «Φυσικά και η Ελλάδα μπορεί να βγει από το ευρώ», δήλωσε ο Ραμσάουερ μέλος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης της Βαυαρίας. «Αν και πρέπει να το πούμε, δεν είναι αυτή η λύση όλων των προβλημάτων», πρόσθεσε.
Συνέχεια στο μπαράζ αρνητικών για τη χώρα δηλώσεων έδωσε την Τετάρτη ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών Πέτερ Ραμσάουερ. Σε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση της Γερμανίας δεν απέκλεισε την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
«Φυσικά και η Ελλάδα μπορεί να βγει από το ευρώ», δήλωσε ο Ραμσάουερ μέλος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης της Βαυαρίας. «Αν και πρέπει να το πούμε, δεν είναι αυτή η λύση όλων των προβλημάτων», πρόσθεσε.
Πρόκειται για τον δεύτερο Γερμανό υπουργό, μετά τον Φίλιπ Ρέσλερ, που αναφέρεται τις τελευταίες ημέρες σε μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Eυρωζώνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: «Απειλή ασφάλειας» στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι – Αναφορές για «πτώση αεροσκάφους» και «έκρηξη»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
