Ενδιαφέρον B.Ecclestone για το Nurburgring
Επίσημο χαρακτήρα παίρνουν οι φήμες που ήθελαν τον ισχυρό άνδρα της F1 να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της γερμανικής πίστας η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Το ενδιαφέρον του Bernie Ecclestone για την εξαγορά του Nurburgring επιβεβαίωσε ο διευθύνων της γερμανικής πίστας, Jorg Lindner χαρακτηρίζοντας «πιθανό» ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Εξάλλου την προηγούμενη εβδομάδα ο Bernie Ecclestone σε δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Bild, είπε: « Θα ήθελα να συναντηθώ με τους ανθρώπους του Nurburgring. Θέλουμε να δούμε κατά πόσο μπορούμε να βοηθήσουμε».
Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι τι συνεπάγεται ο όρος βοήθεια στο μυαλό του ισχυρού άνδρα της F1.
O επικεφαλής της πίστας πάντως, Jorg Lindner άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε σχέση με αυτή την πιθανότητα επισημαίνοντας παράλληλα ότι η προοπτική της διεξαγωγής του γερμανικού GP στην πίστα του Νurburgring το 2013 παραμένει «πολύ ρεαλιστική».
Ωστόσο, όπως επεσήμανε οι αποφάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση «πρέπει να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες καθώς η προώθηση της διοργάνωσης θα πρέπει να ξεκινήσουν σύντομα».
auto.in.gr
- 35 χρόνια Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Γιορτή Γνώσης & Δημιουργίας
- Η ΚΝΕ για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
- Μπράιτον: Εκτός για μήνες ο Τζίμας
- Οκτώ σκάφη προσδέθηκαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- Νέα Ζηλανδία: Ύστερα από αναμονή ημερών ανακτήθηκε αυγό Φαμπερζέ που είχε… καταπιεί κλέφτης
- Χρόνος, φθορά, αμφισβήτηση, φιλοσοφία: Ο εικαστικός κόσμος της Λυδίας Δαμπασίνα είναι φτιαγμένος από ερωτήματα
