Την Πέμπτη 2 Αυγούστου, τη βραδιά της αυγουστιάτικης πανσελήνου, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έχει ετοιμάσει μια ειδικά σχεδιασμένη παρουσίαση των δελφινιών του υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. Για πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας του, το Δελφινάριο του Αττικού Πάρκου θα παραμείνει ανοιχτό μετά τη Δύση του ηλίου για ένα σόου μιάμισης ώρας με τα δελφίνια του Πάρκου.

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου, τη βραδιά της αυγουστιάτικης πανσελήνου, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έχει ετοιμάσει μια ειδικά σχεδιασμένη παρουσίαση των δελφινιών του υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.

Για πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας του, το Δελφινάριο του Αττικού Πάρκου θα παραμείνει ανοιχτό μετά τη Δύση του ηλίου για ένα σόου μιάμισης ώρας με τα δελφίνια του Πάρκου.

Το κοινό θα μπορεί να εισέλθει στο χώρο των δελφινιών και να τα παρακολουθεί κατά τη διάρκεια που η πανσέληνος θα ανατέλλει.

Όταν το φεγγάρι θα έχει φωτίσει καλύτερα τον χώρο, γύρω στις 9:45, η ομάδα των Δελφινιών και εκπαιδευτών του Αττικού Πάρκου θα πραγματοποιήσει μία νυχτερινή παρουσίαση ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση.

Λόγω της δεδομένης χωρητικότητας, το θέαμα θα παρακολουθήσουν 1.000 άτομα, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης μέσω φόρμας στην ιστοσελίδα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.

Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται στα εκδοτήρια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου με την αναφορά του ονοματεπώνυμου που έχει δηλωθεί στην φόρμα προκράτησης.

Tιμή εισόδου: 5  ευρώ.
Τιμή εισόδου για κατόχους Ετήσιας Κάρτας του Πάρκου : 3  ευρώ.
Για τους επισκέπτες του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου που θα έχουν εισέλθει στο Πάρκο από τις 9:00 έως τις 19:00 η τιμή εισόδου για την ειδική αυτή παρουσίαση είναι 3 ευρώ.

Οι πύλες του Δελφιναρίου θα ανοίξουν στις 9μμ. Για λόγους ασφαλείας, η περιήγηση στους υπόλοιπους χώρους του Πάρκου πλην αυτού των Δελφινιών θα απαγορεύεται.

Το Πάρκο συστήνει την έγκαιρη προσέλευση (από τις 8:30μμ) για να αποφευχθούν ουρές και ταλαιπωρία κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr