Ανίκανος για απεξάρτηση από αλκοόλ και ναρκωτικά κρίθηκε ο Πιτ Ντόχερτι
Ο αστέρας της ροκ Πιτ Ντόχερτι, πρώην επικεφαλής του βρετανικού συγκροτήματος Babyshambles και πρώην σύντροφος της Κέιτ Μος, κρίθηκε «ανίκανος» για απεξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά από κέντρο αποτοξίνωσης της Ταϊλάνδης και τού ζητήθηκε να αποχωρήσει, ανακοίνωσε η κλινική.
Ο αστέρας της ροκ Πιτ Ντόχερτι, πρώην επικεφαλής του βρετανικού συγκροτήματος Babyshambles και στενός φίλος της Έιμι Γουάινχαουζ, κρίθηκε «ανίκανος» για απεξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά από κέντρο αποτοξίνωσης της Ταϊλάνδης και τού ζητήθηκε να αποχωρήσει, ανακοίνωσε η κλινική.
«Τον Πιτ τον έδιωξαν σήμερα για θεραπευτικούς λόγους» δήλωσε ο Αλιστερ Μόρντι, διευθυντής της κλινικής The Cabin Chiang Mai.
«Όταν κάποιος δεν είναι έτοιμος να σταματήσει τη χρήση, είναι σημαντικό να διατηρούμε την ακεραιότητα του θεραπευτικού προγράμματος για τους άλλους πελάτες, ώστε να έχουν ευκαιρίες ίασης» είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι η αποχώρησή του έγινε σε «φιλικό κλίμα».
Ο 33χρονος Ντόχερτι είναι ο αγαπημένος των βρετανικών ταμπλόιντ τα τελευταία χρόνια τόσο για την καριέρα του στο χώρο της μουσικής όσο και για τη σχέση του με το μοντέλο Κέιτ Μος και την φιλία του με την Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε αιφνιδίως πέρυσι ύστερα από πολυετή μάχη με τα ναρκωτικά και το ποτό.
Ο Ντόχερτι έχει ιστορικό χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ. Έγινε γνωστός την δεκαετία του 2000 με το συγκρότημα The Libertines, το οποίο αργότερα διαλύθηκε. Στη συνέχεια σχημάτισε το συγκρότημα Babyshambles.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χωρίς ταμπού: Ο άνδρας με το μικρότερο πέος στον κόσμο έχει το διαδίκτυο δίπλα του – Μικροφαλλία και crowdfunding
- «Απασφάλισε» κατά της Παραγουάης ο Ιμπραΐμοβιτς: «Αν έπαιζα εγώ θα είχα στείλει κάποιον στο νοσoκομείο» (pic)
- Φωτιά στην Οινόη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σηκώθηκαν 12 εναέρια, μήνυμα από το 112
- Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε 26 δενδρύλλια κάνναβης, έως δύο μέτρων, μέσα σε δωμάτιο σπιτιού
- Ρώσoι φαρσέρ για Ντόκο: «Όπλα» μας ένα email και λίγο μακιγιάζ – «Λυπάμαι για τις διαδικασίες εθνικής ασφάλειας της χώρας σας»
- Καστελόριζο: «Όσα λένε για μένα είναι ψέματα» – Τι λέει ο γιατρός που συνελήφθη





