ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση ελληνικού στόλου κατά 3,3% το Μάιο
Μείωση κατά 3,3% παρουσίασε το Μάιο του 2012 η δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2011, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Σημειώνεται ότι στην αντίστοιχη σύγκριση του 2011 προς το 2010 η δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου είχε σημειώσει πτώση κατά 3,2%.
Ωστόσο, η ολική χωρητικότητα του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, το Μάιο του 2012 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Μαΐου 2011, παρουσίασε αύξηση 2,5%, έναντι αύξησης 0,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2011 προς το 2010.
Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τη δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου το Μάιο του 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΦΗ-ΑΕΛ 3-0: Ο Φούντας με δυο γκολ κλείδωσε τη νίκη από το 7’
- Ισραήλ: Ο στρατός ανακοινώνει νέα πλήγματα στο Ιράν – Δεύτερος τραυματίας από πυρά ιρανικού πυραύλου
- Ηλίας Παπαγγελής: Η κόρη μου βρήκε χτες στα Τέμπη ένα ανθρώπινο οστό – Απόδειξη για το μπάζωμα
- Κάτι καλό μαγειρεύεται: Ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «Heat 2» – Όλα όσα γνωρίζουμε
- Τα δύο υπέροχα γκολ του Γιαμάλ στο πρώτο ημίχρονο του Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (vids)
- Τεχεράνη: Δορυφορική εικόνα δείχνει καταστροφές στην επίσημη κατοικία του Χαμενεΐ
