Να σφραγιστεί το γραφείο του Ευ.Καλούση ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κατά του Ευάγγελου Καλούση, ο οποίος φέρεται να έχει συστήσει δικηγορική εταιρεία παρόλο που έχει αποπεμφθεί από το δικαστικό σώμα, λόγω της εμπλοκής του στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κατά του Ευάγγελου Καλούση, ο οποίος φέρεται να έχει συστήσει δικηγορική εταιρεία παρόλο που έχει αποπεμφθεί από το δικαστικό σώμα, λόγω της εμπλοκής του στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Η αίτηση του ΔΣΑ θα εξεταστεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.
Ο Σύλλογος ζητά να σφραγιστεί το γραφείο που χρησιμοποιεί ο Ευάγγελος Καλούσης για την παροχή «δήθεν νομικών υπηρεσιών αντιποιούμενος το δικηγορικό λειτούργημα». Ζητά, επίσης, να διακοπεί η λειτουργία του δικτυακού τόπου που διατηρεί ο κ. Καλούσης για «την προβολή του μορφώματος που -παρά το νόμο- έχει συστήσει». Τέλος, ζητά να του επιβληθεί χρηματική ποινή 1.000 ευρώ και προσωπική κράτηση ενός έτους για κάθε ημέρα διατήρησης της «παραπλανητικής» ανάρτησης.
Ο ΔΣΑ επισημαίνει ότι ο Ευάγγελος Καλούσης έχει συστήσει μία δήθεν «δικηγορική εταιρεία», η οποία όμως, όπως ο ίδιος ομολογεί, είναι εμπορική εταιρεία. Με τον τρόπο, όμως, αυτό παραβιάζεται ο Κώδικας Δικηγόρων ως προς τις προϋποθέσεις άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος, προσθέτει ο Σύλλογος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)

