Formula 1 και «Σκοτεινός Ιππότης» στο GP του Silverstone
Η ταινία "Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή" και η ομάδα της Lotus ενώνουν τις δυνάμεις του στο Grand Prix του Silverstone.
Η ομάδα Formula 1 της Lotus ενώνει τις δυνάμεις της αυτό το Σαββατοκύριακο με τον «Σκοτεινό Ιππότη», στα πλαίσια του βρετανικού Grand Prix της Formula 1 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 6-8 Ιουλίου, στο Silverstone.
Tο λογότυπο του Σκοτεινού Ιππότη θα συνοδεύει τα λογότυπα της Lotus, στο γκαράζ της ομάδας, στα κράνη των οδηγών και στο αυτοκίνητο της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του Grand Prix, το Σαββατοκύριακο.
Το θρυλικό όχημα Tumbler του «Σκοτεινού Ιππότη» παρουσιάστηκε επίσημα μαζί με το μονοθέσιο της Lotus και τους οδηγούς της ομάδας, Kimi Raikkonen και Romain Grosjean.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στις 14.00, στην πίστα του Silverstone, για τα διαπιστευμένα media. Ακολούθησε μίνι συνέντευξη τύπου με τους δυο οδηγούς, όπως και photo call, συμπεριλαμβανόμενου και του bad pod, της θρυλικής μοτοσικλέτας του Σκοτεινού Ιππότη. Για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, το Tumbler θα εκτίθεται σε ειδικό σημείο στους χώρους του Silverstone.
Για την ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
auto.in.gr
- Στεκόμαστε δίπλα σε εθελόντρια που κράτησε 11 σκυλάκια μακριά από τον δρόμο
- Σικάγο Μπουλς – Γιούτα Τζαζ 128-126: Ο Βούτσεβιτς «λύτρωσε» τους «ταύρους»
- Πήλιο: Ξύπνησε μέσα στις φλόγες που είχαν τυλίξει το σπίτι του, το οποίο κάηκε ολοσχερώς
- Ιράν όπως… Σύρια, Λιβύη, Ιράκ και Αφγανιστάν;
- Μανώλης Μαυρομμάτης: «Μπαίνω στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης, αλλά δε θα πάρω άμεσα εξιτήριο»
- Νέα εποχή στις συναλλαγές: Κάρτες, κινητό και IRIS αλλάζουν τις πληρωμές

